Ferdiju Jašariju povećana zatvorska kazna na 16 godina: Ubio petomesečnu ćerku batinama, "hteo da je smiri"

28.02.2023

18:22

0

Na sudu je Jašari priznao da je udario dete pesnicama u glavu i da je bio pod uticajem droge. Izrazio je kajanje i tvrdio da nije imao nameru da ubije svoju ćerku

Ferdiju Jašariju povećana zatvorska kazna na 16 godina: Ubio petomesečnu ćerku batinama, "hteo da je smiri"
Zatvor - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Ferdi Jašari, koji je optužen za ubistvo svoje petomesečne ćerke u novembru 2018. godine u Zemunu, dobio je veću kaznu zatvora koja je povećana sa 14 na 16 godina.

Njegov branilac se žalio na presudu u maju prošle godine, nakon čega je osuđen na 14 godina zatvora, ali je Apelacija po žalbi tužilaštva povećala kaznu na 16 godina.

Prema navodima, Jašari je bio pod dejstvom alkohola i marihuane kada je udarao svoju ćerku, koja je plakala. Tokom noći majka je odnela bebu u KBC Zemun, ali je beba preminula nekoliko sati kasnije zbog težine povreda.

Na sudu je Jašari priznao da je udario dete pesnicama u glavu i da je bio pod uticajem droge. Izrazio je kajanje i tvrdio da nije imao nameru da ubije svoju ćerku.

- Jesam kriv. Ali nisam ubica, nisam hteo to namerno da uradim. Kajem se. Hteo sam da je smirim. Nisam hteo da je udarim pesnicom. Nisam imao kontrolu zbog droge. Udario sam je po butini i dva puta pesnicom iza glave - ispričao je ranije Jašari pred većem Višeg suda u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike