Klan iz Novog Sada osuđen na ukupno 15 i po godina robije: Ćerka i sestra ubijenih Kićuna i Filipa Vilotijevića dobila tri godine!

27.02.2023

21:23

0

Autor: Mi. S.

Mladen Lalušić, Jelenu Lalušić, Dragan Milošević i Nenad Živojinov osuđeni na ukupno 15 i po godina zatvora

Klan iz Novog Sada osuđen na ukupno 15 i po godina robije: Ćerka i sestra ubijenih Kićuna i Filipa Vilotijevića dobila tri godine!
Zatvor - Copyright Profimedia

Viši sud u Novom Sadu danas je osudio Mladena Lalušića, Jelenu Lalušić, Dragana Miloševića i Nenada Živojinova na ukupno 15 i po godina zatvora za nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojne droge.

Mladenu Lalušiću izrečena je kazna zatvora od četiri i po godine, dok je njegova supruga Jelena Lalušić, inače ćerka i sestra ubijenih Kićuna i Filipa Vilotijevića, osuđena na tri godine zatvora. Draganu Miloševiću izrečena je kazna od tri i po godine robije, a Nenadu Živojinovu jedinstvena kazna od četiri i po godine zatvora zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet droge i posedovanje oružja.

Jelenia Vilotijević Lalušić iz Novog Sada, da podsetimo, uhapšena je 2018. godine zbog sumnje da je jedan od vođa kriminalne grupe koja se bavila prodajom narkotika, zajedno sa suprugom, automobilistom Mladenom Lalušićem i još nekoliko osoba.

Kriminalna grupa uhapšena je nakon što je novosadska policija na Iriškom vencu, prema odmaralištu Zmajevac, pronašla sakriveno u žbunju 16,2 kilograma marihuane, 4,5 kilograma ekstazija i 10 ručnih bombi. Pretresom jednog stana u Novom Sadu pronađena je oprema za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima, lovačka puška i manja količina narkotika.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike