Stravični detalji brutalnog zločina kod Bele Palanke: Pijan došao kući pa golim rukama zadavio oca, majku zaključao u podrum!

24.02.2023

10:57

0

Kako navode komšije, ova porodica je odranije poznata kao veoma problematična

Stravični detalji brutalnog zločina kod Bele Palanke: Pijan došao kući pa golim rukama zadavio oca, majku zaključao u podrum!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Srđan G. (36) iz okoline Bele Palanke uhapšen je zbog sumnje da je pod dejstvom alkohola rukama udavio oca Branislava G. (76) u porodičnoj kući, dok je majku zaključao u podrum, saznaje Kurir od komšija.

Zločin se, podsetimo, dogodio kada je osumnjičeni došao u porodični dom svojih roditelja, koji se nalazi u istom dvorištu gde i njegova kuća.

- Srđan je navodno iz kafane došao pijan u kuću svojih roditelja i s vrata počeo da se svađa sa ocem. Žustra svađa se pretvorila u haos, pa je osumnjičeni počeo da lomi stvari po kući, sve što mu je biluo pod rukom je bacao na pod - kažu meštani ovog sela pored Bele Palanke i dodaju:

- Srđanova majka ga je preklinajala da ide kući da spava i da se smiri, međutim nije uspela u tome, pa je i ona izazvala gnev kod osumnjičenog.

U naletu besa zaključao majku

Naš sagovornik dodaje da je Srđan u naletu besa zaključao majku.

- Majku je bukvalno poneo do podruma, iako ga je molila da to ne radi i zaključao je. Vratio se u kuću i nastavio da se svađa s ocem - rekao je meštanin i dodao:

- Nasrnuo je na oca i uhvatio ga za vrat. Počeo je da ga davi, dok je nesrećni čovek pokušao da se spase, ali je ubrzo ostao bez daha i pocrveneo je, a zatim se onesvestio. Pao je na krevet i Srđan je mislio da se samo onesvestio, ali je nesrećni čovek umro.

Komšije navode da je Srđanova majka uspela da se oslobodi, ali kada je došla u kuću videla je da njen suprug leži na krevetu, dok Srđan sedi na stolici.

- Žena je odmah prišla Branislavu, počela je da ga doziva, udara kako bi došao sebi, ali nažalost već je bio mrtav. Čuli smo da je imao veliko crvenilo oko vrata - kažu oni i dodaju:

Sina prijavila policiji

- Pala je na kolena i počela da plače i jauče, pa je dograbila telefon i prijavila sina da je ubio oca. Policija je ubrzo došla i uhapsila Srđana, a Branislava su odvezli na obdukciju.

Kako navode komšije, ova porodica je odranije poznata kao veoma problematična.

- Srđan i njegov otac, kog je sada ubio, uvek su imali loš odnos. Svađali su se i tukli kad god bi imali neki problem, a to je bilo skoro svakodnevno. Poslednji put sam pričala sa Srđanom pre tri dana kada je došao da mi seče drva i tada mi je rekao da ne priča s ocem - kaže komšinica i dodaje:

- Kada sam ga pitala kako ide sa Brančom, tako smo zvali ubijenog, rekao mi je: "Ja nemam nikakve veze s njim! Imam sve i on mi ne treba u životu!". Nisam htela više da ga ispitujem, ali sam videla da je situacija nikad gora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike