Zverski ubio tetku, pa oteo novac koji je skupljala za sahranu! Nećak žrtve otkrio nove detalje jezivog ubistva kod Bečeja

22.02.2023

22:36

0

Tinejdžer zverski pretukao tetku čekićem, ubadao je po telu i na kraju udavio, a zatim joj ukrao automobil

Zverski ubio tetku, pa oteo novac koji je skupljala za sahranu! Nećak žrtve otkrio nove detalje jezivog ubistva kod Bečeja
Ilustracija - Copyright RINA

Mloletnilk Ljubiša B. (17), koji je osumnjičen da je mučki ubio svoju tetku Stanu M. (65) u porodičnoj kući kod Bečeja, kako tvrdi nećak ubijene žene, počinio je ubistvo iz čistog koristoljublja.

Prema rečima nećaka žrtve, tinejdžer je zverski pretukao tetku čekićem, ubadao je po telu i na kraju udavio, a zatim joj ukrao automobil i pobegao u Bačku Topolu.

- Svi smo i dalje u šoku, ali polako smo počeli da slažemo kockice. Bila je divna žena i uvek spremna da pomogne. Ona bi i košulju sa leđa skinula i poklonila nekome kada bi znala da će tog nekoga barem malo ugrejati, a živela je teško od nadničarske plate. Međutim, upravo zato što je bila tako dobra, saznali smo da je godinama skupljala novac i pravila neki svoj fond za crne dane. Nije htela nikome da bude na teretu i praktično je skupljala pare da jednog dana niko ne mora da plaća njenu sahranu. Eto šta je sada dočekala. Izgleda da je on nekako saznao za to i da je najverovatnije zbog toga došao kod nje da bi je opljačkao - ispričao je za medije uznemireni nećak ubijene.

Ženu su, kako je rekao, pronašli nasred dnevne sobe prekrivenu do pola sa ćebetom. Pitanje je da li bi je i pronašli da jedan njen poznanik nije video njen automobil u Bačkoj Topoli i tinejdžera u njima, pa je počeo da se raspituje gde je ona.

- Taj prijatelj je video auto i u njemu mladića, ali nije video nju. To mu je bilo sumnjivo pa je počeo da zove neke poznanike i komšije u selu pošto se ovde svi poznaju. Tada je shvatio da nešto nije u redu i zamolio je jednog komšiju da uđe u kuću i proveri gde je ona. Tada je komšija zatekao telo u dnevnoj sobi i pozvao policiju, a ispostavilo se da je otprilike u isto vreme i otac mladića otišao u policiju da prijavi sina da je nešto učinio tetki samo što tada nije znao šta - objašnjava rođak žrtve.

24sedam/J.J.
Ilustracija

Dodaje da mladića koji je ubio tetku zna od rođenja.

- Strašno je to što je uradio. Znam da je bio problematičan, ali smo svi mislili da su u pitanju neki dečiji nestašluci, jer nismo znali detalje. Ispostavilo se da je to otišlo predaleko čim je on uradio to što je uradio. Jako mi je žao. Žao mi je tetke, a žao mi je i njegovih roditelja, jer će morati da žive u selu gde se svi poznaju kao sa nekim žigom zbog zločina koji je njihov sin počinio - zaključio je sagovornik medija.

Ubijena žena biće sahranjena sutra u 15 časova na seoskom groblju.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike