"Eto šta je monstrum uradio, napravio je veliku tragediju!": Kum oca nasmrt pretučene devojčice u Zaječaru oglasio se za 24 sedam

22.02.2023

17:43

0

Autor: J. Jovanović

"Nadam se da će sud da ga osudi na doživotnu zatvorsku kaznu", zaključuje za 24sedam D. N.

"Eto šta je monstrum uradio, napravio je veliku tragediju!": Kum oca nasmrt pretučene devojčice u Zaječaru oglasio se za 24 sedam
Kuća u kojoj je ubijena devojčica - Copyright Printscreen/RTS/

Kum bivšeg supruga J. T. (23), čiji je drugi suprug M. N. (25), krvnički pretukao devojčicu P. V. (2) u Zaječaru oglasio se za 24sedam posle svirepog zločina. Prema njegovim rečima, J. T. je sa njegovim kumom N. V. vanbračno živela i on je otac ubijene devojčice. N. V. i J. T.  imali su stabilan odnos, ali su se i svađali zbog dece, koju je majka zanemarivala i ostavljala samu.

- Ona je često izlazila po komsiluku, a kad moj kum dođe sa posla zatekne decu samu. Oni su prljavi, neobučeni. Tada se malo posvađaju i ona obeća da će da se promeni, ali to potraje kratko i ona nastavi po starom. To se sve ponavljalo. Moj kum je morao da radi i nije mogo stalno da bude sa decom. Borio se za tu decu i da bude sve u redu što se njega tiče. Bio je brižan otac, a kad nije radio on ih je oblačio, prao, sprmao im da jedu i vodio računa o njima - priča za 24sedam D. N., inače kum N. V., oca male P. V.

Prema njegovim rečima, sve je tako bilo dok J. T. preko Fejsbuka nije upoznala "tog monstruma" M. N.

- Jednog dana dok je moj kum bio na poslu, ona je uzela decu i pobegla za tog monstruma. Kako su živeli i šta su radili ne znam, jer nisam bio u kontaktu toliko. Dva puta smo se čuli i savetovao sam je da se vrati kod mog kuma, jer niko bolje neće da čuva decu od njega. Ona mi je na to odgovorila da je njen monstrum mnogo dobar prema deci i da ih čuva bolje nego otac, ali eto šta je monstrum uradio. Napravio je veliku tragediju i nadam se da će sud da ga osudi na doživotnu zatvorsku kaznu - zaključuje za 24sedam D. N.

Devojčiccu P. V. (2) nasmrt je pretukao očuh M. N. iz okoline Vlasotinca, koji je uhapšen i osumnjičen za krivično delo nasilja u porodici sa smrtnim ishodom. Policija je uhapsila i njegovu vanbračnu suprugu J. T. iz okoline Zaječara, zbog sumnje da je počinla krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike