"Ajde napolje da te prekoljem!" Bivšoj prišao s leđa, ubo je u vrat, a sad čeka suđenje za pokušaj ubistva!

22.02.2023

12:54

0

Autor: Lj.K.

Milan T. se tereti da je svoju bivšu devojku uhvatio za kosu, oborio je na pod i ubo je skalpelom u vrat

"Ajde napolje da te prekoljem!" Bivšoj prišao s leđa, ubo je u vrat, a sad čeka suđenje za pokušaj ubistva!
Ilustracija - Copyright Ilustracija/ Profimedia

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Milana T. (58) zbog sumnje da je 30. decembra 2022. godine, pod dejstvom alkohola, skalpelom pokušao da ubije bivšu vanbračnu suprugu D.P. u tržnom centru Ada mol.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Milanu T. se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u pokušaju, iz niskih pobuda, odnosno ljubomore.

Tužilaštvo je predložilo sudu i da osumnjičenom produži pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Milan T. je, kako se sumnja, 30. decembra oko 18 časova, na drugom spratu tržnog centra Ada mol, prišao D.P. s leđa, uhvatio je levom rukom za kosu i nakon pretnje rečima Ajde sada napolje da te prekoljem, oborio ju je na pod, pa joj je skalpelom, koji je držao u desnoj ruci, zadao jedan ubod u vrat.

Dvojica prisutnih građana uspeli su da savladaju Milana T. i zadrže ga do dolaska policije, a D.P. je prevežena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike