Karolinu udavio, zatim se predozirao? Živeo na njenoj grbači, proganjao je, pa joj presudio na Dan zaljubljenih! Sutra sahrana u Majdanpeku

17.02.2023

09:38

0

Autor: Lj.K.

Mario I. na telefonu imao aplikaciju na osnovu koje je pratio ženino kretanje

Karolinu udavio, zatim se predozirao? Živeo na njenoj grbači, proganjao je, pa joj presudio na Dan zaljubljenih! Sutra sahrana u Majdanpeku
Mario I. ubio suprugu Karolinu pa sebe na Dan zaljubljenih - Copyright Facebook/Karolina Ignjatovic (Ignjatovic)

Srpska državljanka Karolina I. (42), koju je u utorak, na Dan zaljubljenih, u nemačkom gradu Kelnu ubio suprug Mario I., a potom presudio sebi, biće sahranjena sutra u rodnom Majdanpeku, dok mesto i vreme njegovog ukopa nigde nisu objavljeni.

Prema informacijama iz medija, on je nesrećnu ženu udavio, a potom je presudio sebi uzevši, navodno, prekomernu dozu droge. Kad je u stan došla policija, on je još uvek davao znake života.

Karolinini prijatelji, šokirani zločinom, opisuju je kao vrednu i sposobnu ženu, koja je prošle godine u maju došla u Keln da bi radila posao medicinske sestre, koji je i ovde savršeno obavljala.

Kako navode, došla je u Nemačku da radi da bi otplatila kredit za stan, a za njom je došao i Mario, koga je trpela samo da bi joj potpisao papire za razvod, na osnovu kojih je mogla povesti decu sa sobom.

U Nemačkoj je Mario kratko radio kao vozač kamiona jer je dobio otkaz, pa je živeo na njenoj grbači. Povrh svega, kažu, bio je bolesno ljubomoran i bukvalno ju je proganjao.

- Na telefonu je imao aplikaciju na kojoj je pratio njeno kretanje, bukvalno je znao kad se nalazi ispred, kad u internatu, kad je na poslu, sve... To je bilo još dok je on bio u Majdanpeku, a ona ovde. Imao je mnogo problema, a najviše sa kockom - navela je jedna Karolinina prijateljica.

Nemačka policija je u utorak pronašla tela bračnog para u stambenoj zgradi u kojoj su živeli, a komšije su potvrdile da su čule vrisku i svađu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike