Uhapšen manijak iz Rakovice: Progonio bivšu devojku, upadao joj u stan i na posao, pa slao preteće poruke!

13.09.2022

09:50

0

Izrečena mu i mera zabrane prilaska

Uhapšen manijak iz Rakovice: Progonio bivšu devojku, upadao joj u stan i na posao, pa slao preteće poruke!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom Z.M (50) određeno je zadržavanje od strane PS Rakovica zbog izvršenja krivičnog dela proganjanje.

- Osumnjičenom se stavlja na teret da je u dužem vremenskom periodu protivno volji oštećene sa kojom je prethodno bio u kraćoj emotivnoj vezi, dolazio u njen stan, zadržavao se u njemu po svojoj volji, slao veliki broj ljubavnih i pretećih poruka, a odlazio joj je i na posao - saopšteno je iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva, prenosi Kurir.

U julu ove godine, kako se navodi, osumnjičenom su bile izrečene hitne mere zabrane približavanja i komunikacije u trajanju od 30 dana, ali ih je prekršio zbog čega je bio kažnjen od strane Prekršajnog suda u Beogradu.

- Kako je i nakon izrečenih hitnih mera nastavio sa proganjanjem oštećenu, 12.09.2022. godine doveden je u Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, kada je i saslušan, nakon čega je Drugom osnovnom sudu u Beogardu podnet predlog za određivanje pritvora - navodi se u saopštenju tužilaštva.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike