"Svete, ne brini, monstruma više nema... neće oteti nečiji dah": Potresne reči sestre Karoline ubijene u Nemačkoj

16.02.2023

12:17

0

Autor: 24sedam

Sa ubistvom ne mogu da se pomire ni Karolinini prijatelji, koji su u porukama otkrili da je bila veliki borac, požrtvovana sestra, majka, unuka

"Svete, ne brini, monstruma više nema... neće oteti nečiji dah": Potresne reči sestre Karoline ubijene u Nemačkoj
Copyright Facebook/Karolina Ignjatovic (Ignjatovic)

- Svete, ne brini, monstruma više nema... neće oteti nečiji dah... - ovim rečima oglasila se sestra ubijene Karoline Ignjatović, koju je suprug krvnički ubio u Nemačkoj, u Kelnu.

- Ovaj više neće oteti nečiji dah... Ali isto tako nema razloga da se lice tog monstruma krije iza inicijala - napisala je nesrećna žena.

Sa ubistvom ne mogu da se pomire ni Karolinini prijatelji, koji su u porukama otkrili da je bila veliki borac, požrtvovana sestra, majka, unuka. 

- Tuga, bol i neverica. Jedan divan, mlađi život ugasio se na tako svirep nacin. Zašto si Gospode to dozvolio - navodi se u jednoj poruci.

- Sada kada je trebala da živi i uživa u lepšem životu njen osmeh se zauvek ugasio. Putuj sa anđelima, anđele naš lepi, neka ti duša premila nađe mir u Rajskom naselju - objavili su prijatelji. 

Supruga, sa kojim je već neko vreme bila rastavljena, porodica i prijatelji okarakterisali su kao monstruma i kukavicu.

Karolinino i telo, njenog supruga pronađena su u stanu u Kelnu, a policija je saopštila dase za sada sumnja da je Mario ubio Karolinu, a zatim presudio sebi.

Zbog rastave komšije i prijatelji sumnjaju da je motiv za ubistvo bila upravo ljubomora i ne prihvatanje Karolinine odluke da se razvede.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike