Ubijena Karolina se uoči zločina poverila prijateljici: "Ceo dan drži nož u ruci, ne znam šta će biti"

16.02.2023

15:06

0

Autor: Lj.K.

Srpski državljanin Mario I. (43) u Nemačkoj ubio suprugu pa sebe na Dan zaljubljenih

Ubijena Karolina se uoči zločina poverila prijateljici: "Ceo dan drži nož u ruci, ne znam šta će biti"
Mario I. u Kelnu ubio suprugu pa sebe - Copyright Facebook/Karolina Ignjatovic (Ignjatovic)

Srpski državljanin Mario I. (43), rodom iz Majdanpeka, koji je u nemačkom gradu Kelnu ubio suprugu Karolinu I. a potom presudio sebi, uoči zločina ceo dan se po kući šetao sa nožem u ruci, kojim je, kako se sumnja, i usmrtio nesrećnu ženu.

Mario I. (43) je izvršio ubistvo i samoubistvo 14. febraura, na Dan zaljubljenih, a kao mogući motiv ove krvave drame pominje se razvod na kome je supruga insistirala.

Karolinina prijateljica, prema pisanju Kurira, navela je da su imali problema, i da je nesrećna žena situaciju držala pod kontrolom. Dan uoči masakra, međutim, delovala je uplašeno:

- Dan pre masakra mi je uplašena rekla da "ne zna šta će biti" jer se on ceo dan šetao sa nožem u ruci po kući - rekla je prijateljica žrtve.

Prema njenim rečima, Mario je bio bolesno ljubomoran.

- Branio joj je sve, život, mogla je samo da bude sa njim i decom, problem je bio i kad odlazi na posao. Sve je bilo užasno od kada su se preselili. Mislila je da će se smiriti, da je samo pod pritiskom zbog para dok se ne snađu, na žalost, pogrešila je, dodala je prijateljcia ubijene Karoline.

Nemačka policija je u utorak pronašla tela bračnog para u stambenoj zgradi u kojoj su živeli, a komšije su potvrdila da su čule vrisku i svađu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike