Preminuo vozač bmw-a posle stravičnog udesa na Zrenjaninskom putu! Drugi vozač ima 57 prekršajnih prijava, pobegao sa lica mesta!

12.02.2023

10:10 >> 10:39

0

Autor: J. S. J.

Proverom je utvrđeno da mu je vozačka dozvola pod zabranom u periodu od 3. decembra 2022. godine do 3. marta 2023. godine, a u dosijeu ima čak 57 saobraćnih prekršaja

Preminuo vozač bmw-a posle stravičnog udesa na Zrenjaninskom putu! Drugi vozač ima 57 prekršajnih prijava, pobegao sa lica mesta!
Copyright Instagram printscreen/192_rs

Vozač BMW Džemo K. (37) podlegao je povredama koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na Zrenjaninskom putu.

Prem najnovijim informacijama "bmw" beogradskih tablica se kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario "bmw" valjevskih sa valjevskih tablica.

Džemo se nalazio za volanom BMW beogradskih registarskih oznaka i u nesreći je zadobio povrede opasne po život.

 

 

Putnica iz njegovog vozila, Jasmina I. (34) takođe je zadobila je teške povrede - prelom vilice.

Putnici BMW valjevskih tablica takođe su zadobili povrede, dok je vozač Denis S. (23) nakon saobraćajne nesreće pobegao sa lica mesta, nakon čega je zatečen u Urgentnom centru sa lakim povredama.

Instagram printscreen/borcanski reporter
 

 

Proverom je utvrđeno da mu je vozačka dozvola pod zabranom u periodu od 3. decembra 2022. godine do 3. marta 2023. godine, a u dosijeu ima čak 57 saobraćajnih prekršaja.

U njegovom vozilu nalazile su se dve putnice, Helena S. (19) koja ima prelom butne kosti i ručnog zgloba, dok druga putnica koja je maloletnica V. S. (17) ima prelom nadlaktice.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike