Ovo je spisak svih povreda koje je hirurg naneo ženi: Određen mu je pritvor! Isplivali najnoviji detalji stravičnog prebijanja!

03.02.2023

13:57 >> 16:31

0

Autor: J. J.

Kako je saopšteno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, nesrećna žena je od batina zadobila višestruke teške telesne povrede

Ovo je spisak svih povreda koje je hirurg naneo ženi: Određen mu je pritvor! Isplivali najnoviji detalji stravičnog prebijanja!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Profimedia

Treće osnovno javno tužilaštvo zatražilo je danas od suda da Nikoli Ostojiću, hirurgu koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju suprugu I.O. odredi pritvor do 30 dana zbog bojazni da će ponoviti delo, uticati na svedoke. kao i zbog činjenice da mu je zaprećena kazna zatvora veća od pet godina.

U popodnevnim satima, potvrđeno je da mu je određen pritvor na 30 dana.

Kako je saopšteno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, nesrećna žena je od batina zadobila višestruke teške telesne povrede.

On je u više navrata od početka januara do početka februara, prema svojoj supruzi vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i celom telu, udarajući je predmetima podobnim da telo teško povredi, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući je, a usled čega joj je ugrozio spokojstvo i telesni integritet, te joj je naneo višestruke povrede u predelu glave, butina, vrata, trupa i ruku, usled čega su oštećenoj polomljena četiri rebra kao i leva laktična kost - navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Kako se dodaje, Tužilaštvo je nakon saslušanja gde se Ostojić branio ćutanjem predložilo sudu da mu odredi pritvor po tri osnova - okolnosti da će svojim boravkom na slobodi uticati na svedoke, da će u kratkom vremenskom roku ponoviti krivično delo ili učiniti delo kojim preti, te da je za krivično delo koje mu se stavlja na teret zaprećena kazna preko pet godina zatvora, a da je krivično delo izvršeno sa elementima nasilja, te da je način izvršenja kao i težina posledice dovela do uznemirenja javnosti.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike