24sedam otkriva kako je policija zakucala na vrata uglednog estetskog hirurga sa VMA!

02.02.2023

12:54

2

Supruga koju je muž navodno zlostavljao ceo januar prvobitno negirala batine

24sedam otkriva kako je policija zakucala na vrata uglednog estetskog hirurga sa VMA!
N.O. i I.O. - Copyright Printscreen/Instagram

N. O. (48), ugledni hirurg za rekonstruktivnu i plastični hirurgiju sa Vojnomedicinske akademije u Beogradu, uhapšen je juče ujutro, posle dojave policiji da je u svom stanu u Zemunu krvnički pretukao suprugu I. O (42).

Kako 24sedam saznaje, policija je lekara zaustavila kad je izašao iz stana i krenuo na posao, a njegova supruga, zatečena policijom na vratima, rekla je patroli da su se ona i suprug posvađali, ali da nije bilo nikakvog fizičkog kontakta.

Međutim, policija je odmah posumnjala da I. O. ne govori istinu do kraja, pre svega zbog masnice na njenom licu. Nakon pregleda u zemunskoj bolnici usledio je šok kad je utvrđeno da I. O. ima teške povrede, i to četiri polomljena rebra, slomljenu podlakticu i podlive po telu, saznaje naš portal od izvora bliskog istrazi.

Printscreen/Instagram/
Kolege sa VMA šokirane vešću

Kako dalje navodi, izvor blizak ovom bračnom paru osnovano je sumnjao da se u četiri zida supružnika odvija strašno porodično nasilje, da supruga trpi torturu, a naročito iz razloga što je N. O. nesrećnu ženu zlostavlja pred decom. Nezvanično, što tek treba da se utvrdi, i deca su trpela njegovu torturu, a supruga, očigledno prestravljena, ćutala je o svemu i nije smela da ga prijavi.

Idila na društvenim mrežama

Na društvenim mrežama ovaj bračni par kačio je fotografije na osnovu kojih se moglo zaključiti da živi u skladnom braku, prepunom razumevanja i ljubavi. S obzirom na to da je pretučena žena takođe ranije radila na VMA, njihove kolege, kako saznajemo, šokirane su vešću da je potpukovnik N. O. duži vremenski period brutalno zlostavljao svoju suprugu, koju je, prema nepotvrđenim informacijama, davio kablom, udarao oklagijom, pa čak po njoj i urinirao.

MUP apeluje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona: 0800 100 600 ili na 192, koji su sve vreme dostupni.

- Šokirani smo, jer apsolutno na poslu ništa nije ukazivalo na to da je potpukovnik nasilan. Sav je na note prema svima sa kojima sarađuje, uvek je uglađen i preterano fin - navodi jedan od njegovih šokiranih kolega.

Printscreen/Instagram
 

Ko je ugledni hirurg

N. O. je specijalista u Klinici za plastičnu hirurgiju i opekotine na VMA. Završio je Medicinski fakultet u Beogradu, a specijalizirao na plastičnoj i rekonstruktivnoj hirurgiji. 

Proveo je dve godine na usavršavanju na klinici “San Roko” u Luganu u Švajcarskoj. Učesnik je brojnih međunarodnih kongresa iz oblasti plastične hirurgije i publikovao je više od 20 radova u zemlji i inostranstvu iz pomenute oblasti medicine.

Član je Srpskog udruženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju.

Po nalogu Trećeg OJT-a u Beogradu, N. O. je određeno zadržavanje do 48 sati zbog nasilja u porodici.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike