Ludnica u sudnici: Belivukov vojnik najavio da će za svedoka pozvati Miljkovićevog ubijenog kuma! Lalić tvrdi da je Koja samleven u Ritopeku

31.01.2023

15:06

0

Autor: Lj.K.

Nebojša Janković rekao da će pozvati Mirka Kojića da posvedoči čija je kuća u kojoj su obojica živeli

Ludnica u sudnici: Belivukov vojnik najavio da će za svedoka pozvati Miljkovićevog ubijenog kuma! Lalić tvrdi da je Koja samleven u Ritopeku
Marko Miljkovič imao dodatna pitanja za Srđana Lalića - Copyright Foto: 24sedam/e-stock/PinkTV/Printscreen

U sudnici Specijalnog suda u toku je suđenje klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, na kome danas okrivljeni Nebojša Janković  ispituje svedoka saradnika Srđana Lalića.

Lalić tvrdi da je Belivukova ekipa ubila Mirka Kojića Koju, odnosno da ga je lično njegov kum Marko Miljković namamio u zloglasnu kuću u Ritopeku gde je, potom, otrovan, a telo uništeno u industrijskoj mašini za mlevenje mesa.

Na konstataciju Lalića da su Janković i Kojić, inače obojica bivši pripadnici policije, imali po pola kuću u ulici Pere Velimirovića, optuženi je odgovorio da je vlasnik samo Mirko.

Lalić je na ovo rekao da će pitati Kojićevu porodicu ko je suštinski vlasnik te kuće, na šta mu je Jankovi uzvratio:

“Pitaćemo i Kojića.”

Lalić: Pa njega nije moguće da pitamo pošto je ubijen. Moje mišljenje je da ste vas trojica imali učešće u ubistvu vlasnika Pink taksija. Za Miljkovića znam sigurno. Rekao je da ga je ašovom udario u vrat, ali da bi bio siguran da je mrtav ubo ga je još nekolipko puta nožem u stomak, a potom i zakopao.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike