"Skaj" otkrio koga je menadžer Džale i Bube planirao da polije kiselinom: U pitanju je poznata pevačica

30.01.2023

09:55

0

Autor: M. B.

Šmrk se nalazi u pritvoru od septembra prošle godine

"Skaj" otkrio koga je menadžer Džale i Bube planirao da polije kiselinom: U pitanju je poznata pevačica
Copyright Antonio Ahel/ATA Images/YouTube/Digital Daily TV

Kriminalna grupa Admira Arnautovića Šmrka, menadžera repera Džale Brata i Bube Korelija koji se nalazi u pritvoru od septembra prošle godine kada je uhapšen zbog organizovanog kriminala, pranja novca i drugih krivičnih dela, planirala je, kako se sumnja, napad na pevačicu Senidu Hajdarpašić, poznatu pod umetničkim imenom Senidah.

U izveštaju MUP Kantona Sarajevo u vezi sa akcijama iz prethodne godine, navodi se da su Šmrk i njegova grupa planirali sve preko Skaj aplikacije i putem nje “podstrekivali njima poznata lica da izvrše fizički napad na pevačicu Senidah tokom njenog boravka u Sarajevu ili na drugim lokacijama koje bi bile pogodne za izvršenje".

ATAImages/ G.G.
Senidah

Dalje se navodi kako su planirali da je “prebiju, rane ili pospu kiselinom po licu, svesni da će istoj na takav način naneti teške telesne povrede ili joj zdravlje teško narušiti, odnosno ugroziti građanski mir, što su i hteli".

Pojašnjeno je kako bi, shodno navedenom, grupa počinila krivično delo Nasilničko ponašanje i Nanošenje teških telesnih povreda, prema Krivičnom zakonu BiH.

U sklopu policijske akcije hapšenja Šmrka službenici MUP-a KS izvršili su pretres nekoliko lokacija. Tom prilikom izuzeli su dokumente, dva motocikla, određeni broj luksuznih motornih vozila, uključujući i blindirana vozila, navodi se u izveštaju.

Foto: Instagram/sekulicgoga
Admir Arnautović Šmrk

Arnautović je uhapšen nakon što ga je razotkrila Skaj aplikacija, u akciji MUP Kantona Sarajevo pod nazivom Bumerang, a po nalogu Tužilaštva BiH.

On je na saslušanju u tužilaštvu negirao sve što mu se stavlja na teret. 

Admir Arnautović Šmrk je, osim Džali Bratu i Bubi Koreliju, menadžer još nekoliko pevača iz grupe kojoj je pripadala i Senidah. Otac je poznatog repera Inasa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike