Senidah se pridružila moćnom „lajnapu" Festivala piva: Trep zvezda stiže na Ušće! (VIDEO)

30.07.2022

13:10

0

Autor: 24sedam

„Beer fest" će se u novom formatu ove godine održavati od 18. do 21. avgusta

Senidah se pridružila moćnom „lajnapu" Festivala piva: Trep zvezda stiže na Ušće! (VIDEO)
senida - Copyright ATAImages/ G.G.

Senida Hajdarpašić je u proteklih nekoliko godina prepunila gotovo sve festivale na kojima je nastupala. Mnoge je samim tim obradovalo što će se regionalna trep ikona, poznatija kao Senidah, ove godine pojaviti i na Ušću. Tradicionalna gradska manifestacija „Belgrade Beer Fest" ove godine će se, u novom formatu i sa brojnim inovacijama, održavati od 18. do 21. avgusta. 

Senidah se, javljaju organizatori, pridružuje moćnom programu koji čine Tomi Emanuel, „Kosheen", „Bajaga i Instruktori", „Hladno pivo", Konstrakta, Masimo Savić, „Nipplepeople", „Psihomodo Pop", te „Love Hunters", E-play, DLM, Zbogom Brus Li, „Queen Real Tribute" i mnogi drugi.

Popularna Slovenka pre nekoliko godina uspela je da za jako kratko vreme privuče veliku pažnju na sebe i osvoji srca publike i hitom „Mišići", koji je postao svojevrsna festivalska himna.

Senidah ATAImages/ Antonio Ahel
 

Vrlo brzo uspela je da ispuni i opravda sva očekivanja koja je publika imala od nje, budući da je u svojoj karijeri nastavila da niže hitove poput „Replay", „4 strane sveta", „Behute", a zbog autentične energije uvek je rado viđena gošća kako na klupskim nastupima, tako i na vodećim festivalima u regionu. 

Devetnaesto izdanje „Beer Festa" obeležiće jubilej - 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festival na četiri bine ugostiti više od 50 izvođača. „Beer Fest" je jedan od najmasovnijih događaja ove vrste na svetu i predstavlja jednu od najposećenijih, ako ne i najposećeniju manifestaciju u Beogradu. 

Ove godine festival će obeležiti brojne inovacije. Biće podeljen u dve zone – „Cloud", sa brojnim sadržajima i atraktivnim programima za sve uzraste, a u koju će ulaz biti slobodan, te muzičku „koncertnu zonu", za koju će ulaz takođe biti besplatan, uz minimalnu, simboličnu konzumaciju u iznosu od dva pića. 

Kako je već najavljeno, ovogodišnje izdanje će produkcijski, ali i sadržajno, parirati najjačim evropskim festivalima.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike