"Kad vratim film unazad...": Bivši muž Lidije koja je u pritvoru zbog užasnog čedomorstva u šoku - setio se gde je tada bio

25.01.2023

07:50

0

Autor: M. B.

Meni je zaista teško i da je beba moja i da nije, kaže Zoran

"Kad vratim film unazad...": Bivši muž Lidije koja je u pritvoru zbog užasnog čedomorstva u šoku - setio se gde je tada bio
Za Lidijom M. i dalje se traga - Copyright Prinstcreen/Facebook/Lidija M

Bivši muž Lidije M., kojoj je juče određen pritvor zbog sumnje da je ubila svoje novorođenče nakon što se porodila pre sedam godina, tako što ga je stavila u zamrzivač, u odvojenoj prostoriji njihove kuće u Zemunu, u šoku je nakon ovih saznanja.

Zoran M., koji živi sa četvoro dece u ovoj kući, nakon što ih je Lidija napustila u maju i koji je pronašao telo bebe, kaže da se potpuno slomio i da ne zna šta će od sebe.

Prinstcreen/Facebook/Lidija M
Lidija M.

- Ustao sam i razmišljam da li da se umijem ili ubijem! Ne mogu da dođem sebi nakon što sam video da je moja bivša žena prvo bila trudna, a onda i ubila dete pre sedam godina - kaže potresni čovek i dodaje da mu je život uništen.

- Kad vratim film unazad, ona je u leto 2016. ostala sama u kući, dok smo deca i ja otišli u drugi grad gde imamo kuću. Deca su bila na raspustu, a ona je ostala sama. Verovatno se to sve tada desilo, jer ona nije mogla da se porodi u kupatilu, a da je neko od nas bio tu. Primetili bismo to - kaže on za Kurir.

Dodaje da nije primetio ni da je trudna, a kamoli da se porodila.

- Nije se ni čudno ponašala koliko se sećam kada smo se vratili sa raspusta - dodaje.

Zoran kaže da još uvek nije dobio DNK rezultate koji bi pokazali da li je on otac ubijene bebe.

Prinstcreen/Facebook/Lidija M
Lidija M.

- Meni je zaista teško i da je beba moja i da nije. Ne mogu da poverujem da je tako nešto uradila i da živi s tim - očajan je Zoran M.

Kako kaže, ono što ga je dodatno potreslo jeste i činjenica da je Lidija M. tri godine nakon ovog jezivog događaja, rodila njihovo najmlađe dete.

Podsetimo, Lidija se sumnjiči da je svoje novorođenče nepoznatog pola lišila života tokom leta 2016. godine, na taj način što je nakon što se porodila na podu kupatila u kući u Zemunu, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više PVC kesa i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga.

Ona je u tužilaštvu iznela svoju odbranu, nakon čega joj je određen pritvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike