"Ovoga mi krsta, video sam grb Srbije i nju u halterima i najmanjim tangama": Ovako je Miša Ognjanović pričao o Dijani Hrkalović

23.01.2023

20:15

0

"Nije mi prijatno da o sebi slušam trač rubriku između dvojice muškaraca", rekla Dijana posle prikazanog snimka

"Ovoga mi krsta, video sam grb Srbije i nju u halterima i najmanjim tangama": Ovako je Miša Ognjanović pričao o Dijani Hrkalović
Dijana Hrkalović dolazi u sud - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Snimak razgovora između advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, inače branjenika i kuma Luke Bojovića i Dragoslava Galeta Miloradovića tajno snimljenih u jednoj piceriji na Karaburmi u Beogradu, preslušan je danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Snimljeno je sat i 42 minuta razgovora koji su preslušani na suđenju bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović, Dejanu Milenkoviću i Miloradu Šušnjiću, kako bi se utvrdilo da li su neki delovi izbrisani.

Bez obzira što je Tužilaštvo za organizovani kriminal tvrdilo da je iz transkripta isečen deo koji se odnosi na intimu Dijane Hrkalović, u sudnici se čulo da je reč o video-tonskom zapisu u kome ništa ne nedostaje.

- Ovoga mi krsta, video sam 15 fotografija koje je ona sama slikala. Vidi se kancelarija, grb MUP i Srbije i ona u halterima i najmanjim tangama. Čovek mi je pokazivao u svom telefonu. Ona slala - govorio je Miša Ognjanović dok se krstio istovremeno.

U jednom trenutku, Ognjanović je pitao Miloradovića i da li ima spisak ljudi kojima je zabranjeno da iz Crne Gore pređu u Srbiju. "Ona je proširivala taj spisak. Ja ne znam ko tu ženu drži više, šta to nju kuje za to mesto?"

Tokom susreta, oni su pričali i o tome kada bi Luka mogao da izađe iz zatvora u Španiji. Bojović je, da podsetimo, u međuvremenu deportovan u Srbiju.

Dijana nije želela da komentariše snimak koji se čuo u sudnici, jer joj je bilo neumesno da komentariše sebe u seksualnom smislu.

Antonio Ahel/ATAImages
Dragoslav Miša Ognjanović

- Ja ovaj snimak vidim prvi put. Nije mi prijatno da o sebi slušam trač rubriku između dvojice muškaraca - rekla je Dijana Hrkalović.

Njen advokat Vladimir Đukanović rekao je da je gledanje ovog snimka gubljenje vremena, ali i dokaz da njegova branjenica nije naredila nikakvo brisanje određenih delova, gde se ona spominje, a kako tvrdi tužilaštvo. Advokat Đorđe Kalanj, koji zastupa Milenkovića, rekao je da se vidi da je njegov klijent postupao po zakonu i pravilima službe.

Foto: Youtube / Printscreen
Dragoslav Miloradović

Sadržaj razgovora između Ognjanovića i Miloradovića, osim spominjanja Dijane Hrkalović, bio je veoma zanimljiv. Na snimku se čulo i da je jedan službenik ministarstva korumpiran, zatim da se zna ko puca i na koga po Beogradu, kao i ko predvodi koji navijačku grupu.

Ognjanović je, pored ostalog, rekao i da pouzdano zna da je ona, misleći na Hrkalovićevu, obrisala neke snimke posle likvidacije Vlastimira Miloševića "na šinama". Miša je, kako se čulo, trebalo da preuzme da brani čoveka koji je izrađivao falsifikovane pasoše, ali da je to odbio, jer je po svemu sudeći to isto činio za "kavčane":

Suđenje se nastavlja 20. februara kada bi trebalo da se kao dokaz pusti audio i video zapis operativne obrade "Kroše", kojom je bio obuhvaćen i Darko Elez.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike