Jetmir nije zatečen na adresi: Osumnjičeni za Ivanino ubistvo se dao u beg? - Stručnjaci sumnjaju na dva scenarija

19.01.2023

12:54

0

Autor: M. B.

Jetmir G. je osumnjičen da je Ivanu ubio 23. decembra prošle godine u stanu na Zvezdari

Jetmir nije zatečen na adresi: Osumnjičeni za Ivanino ubistvo se dao u beg? - Stručnjaci sumnjaju na dva scenarija
Jetmir G. - Copyright Printscreen/Facebook

Jetmira G. (24) iz Crne Gore, koji se sumnjiči za ubistvo Ivane Krivokapić u iznajmljenom stanu u Mirijevu 23. decembra prošle godine i za kojim je raspisana međunarodna poternica, tamošnja policija nije zatekla na adesi na kojoj je prijavljen.

Stručnjaci su za Kurir naveli da postoje dva načina bekstva kojima je Jetmir mogao da se posluži.

Printscreen/Facebook/I.K.
Ivana Krivokapić

- On je osumnjičen za krivično delo teško ubistvo i pretpostavlja se da je u pitanju zločin iz niskih pobuda odnosno ljubomore, prema tome njega najverovatnije čeka doživotna robija - kaže sagovornik.

Smatra da je Jetmir pobegao na Kosovo ili u Albaniju.

- Svestan toga, on je ili pobegao preko granice, najverovatnije na Kosovo i Metohiju ili u Albaniju, ili se krije u manje pristupačnim predelima s obzirom na to da je vodič planinarima.

Iz Uprave policije Crne Gore za medije su naveli da za sada ne mogu da daju informacije jer istragu vodi policija iz Srbije ali, kako su naveli, čim osumnjičeni za ubistvo Ivane K. bude priveden javnost će o tome istog momenta biti obaveštena.

Printscreen/Instagram
Jetmirova objava nakon vesti o Ivaninoj smrti

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu tereti Jetmira da je Ivanu, s kojom je bio u emotivnoj vezi, ubio 23. decembra 2022. godine između 00:37 i 5:30 časova, zbog ljubomore. 

Tužilaštvo tvrdi da je tog dana došao do Ivaninog stana na Zvezdari gde je boravio od 11. decembra 2022. godine i ušao sa njom u verbalnu raspravu.

- Onda je krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - navodi tužilaštvo.

Njeno telo su pronašla su njena braća dan kasnije, koji su došli na adresu na kojoj je živela jer im se nije javljala na telefon.

Ispod noktiju žrtve pronađen je Jetmirov DNK, što će, prema pisanju ovog portala, biti ključni dokaz na kom će tužilaštvo temeljiti optužnicu. Njegov DNK pronađen je i u stanu u kojem je Ivana živela i u kom je njeno telo pronađeno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike