Brajan Volš se spremao da pobegne? Uslikani pasoši na trpezarijskom stolu i poslednja poruka nestale Ane!

12.01.2023

15:31

1

Autor: Lj.K.

Reporter Njujork posta uspeo je da kroz prozor uslika trpezarijski sto Volšovih na kome su se nalazila dva pasoša

Brajan Volš se spremao da pobegne? Uslikani pasoši na trpezarijskom stolu i poslednja poruka nestale Ane!
Brajan Volš suočen sa teškim optužbama za ubistvo supruge Ane - Copyright Instagram/anawalshe/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Šta se dešavalo u kući bračnog para Volš iz Bostona u prvim satima 2023. godine trebalo bi da otkrije policisjka istraga, a u javnosti se svakodnevno pojavljuju nove informacije koje sve više upućuju na sumnju da je uspešnoj Beograđanki Ani, za kojom se traga, presudio suprug Brajan.

Reporter Njujork posta uspeo je da kroz prozor uslika trpezarijski sto Volšovih na kome su se nalazila dva pasoša. Ne zna se za sada ni čiji su pasoši, niti zbog čega su ostavljeni na stolu, ali su odmah krenule spekulacije da se Brajan Volš spremao da pobegne.

Kroz prozor kuće, koja se poslednjih dana nalazi u centru pažnje američke i srpske javnosti zbog Aninog misterioznog nestanka, takođe su uslikane i tri boce skupocenog viskija, kao i Anina poruka ispisana crvenim flomasterom na flaši šampanjca "Ipak i dalje smo zajedno".

Ani Volš se izgubio svaki trag u zoru 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije.

Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike