Robijao jer je zverski ubio dečaka, a juče uhapšen zbog nasilja nad devojkom: Majci tražili otkup za mrtvo dete!

10.01.2023

14:10

1

Autor: 24sedam

Nišlija A.S. (34) u zatvoru je proveo 10 godina zbog ubistva Miloša Krinića (15)

Robijao jer je zverski ubio dečaka, a juče uhapšen zbog nasilja nad devojkom: Majci tražili otkup za mrtvo dete!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Nišlija A.S. (34) koji je juče uhapšen zbog sumnje da je pretukao svoju emotivnu partnerku (41) i naneo joj teške telesne povrede, u zatvoru je proveo 10 godina!

On je svoju devojku nogama udarao i polomio joj dva pršljena, a potom pobegao sa mesta događaja. Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila, a kao maloletnik, sa svojih 16 godina, 2005.godine, učestvovao u otmici i ubistvu dečaka Miloša Krinića (15) iz Niša!

Za ovaj nezapamćeni zločin, 2006.godine osuđena su četvorica maloletnika kao i dvojica tada punoletnih saučesnika, koji su oglašeni krivim jer su učestvovali u otmici dečaka i njegovom svirepom mučenju do smrti, ili jer su znali za krivično delo a da ga nisu prijavili.

Prilikom izricanja prvostepene presude u junu 2006.godine, D. S. i A. S. su oglašeni krivim da su 10. de­cem­bra 2005.godine is­pla­ni­ra­li da ot­mu Mi­lo­ša Krinića i od nje­go­vih ro­di­te­lja iz­nu­de no­vac. Dečaku su u tetrapak sa pola litra soka, stavili oko 20 tableta "dija­ze­pa­ma" i da­li mu da po­pi­je kako bi ga lakše savladali.

Odveli su ga u napušteni objekat “Sta­re ba­ruta­ne” gde su ga dvojica prvoosumnjičenih tu­kli ci­gla­ma, ru­ka­ma i dr­škom pi­što­lja.

Omamljenog dečaka su potom obo­ri­li na ze­mlju, ve­za­li mu ru­ke li­si­ca­ma i za­tra­ži­li bro­je­ve te­le­fo­na nje­go­vih ro­di­te­lja kako bi od njih tražili otkup, znajući da je iz imućne porodice. Na­kon toga su na­sta­vi­li da ga tu­ku, dok nije preminuo od zadobijenih udaraca.

Miroslav M. je bio oglašen krivim da je 11. decembra 2005. godine u više navrata pozivao porodicu pokojnog dečaka tvrdivši da je otet i od njih tražio je 15.000 evra na ime otkupa, iako je prethodno znao da Miloš nije živ! Majka otetog dečaka je pristala da plati novac, ali je tražila da se čuje prvo sa sinom, na šta joj je M.M. odgovorio da spava.

Telo ubijenog dečaka je otkriveno ne­de­lju da­na ka­sni­je tako što su pro­la­zni­ci u ba­ru­ta­ni pro­na­šli una­ka­že­ni leš.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike