Mladu Novosađanku odvezao na nasip, pa pokušao da je siluje: Crnogorski državljanin ostaje iza rešetaka!

07.01.2023

22:06

0

Autor: 24sedam

Devojka odmah slučaj prijavila novosadskoj policiji, koja ga je 1. novembra prošle godine pronašla i uhapsila M. K.

Mladu Novosađanku odvezao na nasip, pa pokušao da je siluje: Crnogorski državljanin ostaje iza rešetaka!
Ilustracija - Copyright MUP printscreen

Državljaninu Crne Gore M. K. (38) osumnjičenom za pokušaj silovanja dvadesetogodišnje Novosađanke na nasipu kod Šodroša, ponovo je produžen pritvor, koji mu rešenjem Višeg suda može trajati do 29. januara.

Njemu je ova mera posle hapšenja i saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu izrečena zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke i da bi mogao da ponovi krivično delo.

Ovaj tridesetosmogodišnjak inače ima prijavljeno boravište u Novom Sadu, 10. jula prošle godine je pokušao da siluje dvadesetogodišnju devojku iz Novog Sada. Ona je, kako saznajemo, bila na ulici, u novosadskom naselju Liman četiri, kada joj je on prišao i sa njom započeo razgovor. Posle toga su, navodno otišli u jedan kafić na piće, a on joj je predložio da se provozaju njegovim motorom.

Zatim je devojku u ranim jutarnjim satima odvezao na nasip prema Šodrošu, gde je počeo da skida pantalone, zahtevajući od dvadesetogodišnjakinje da ga oralno zadovolji. Žrtvu je vukao za kosu i ruke, ali je ona uspela da iskoristi pogodan trenutak i da pobegne odatle, a prilikom bežanja je pala i lakše se povredila.

Devojka je odmah slučaj prijavila novosadskoj policiji, koja ga je prvog dana novembra prošle godine pronašla i uhapsila, posle čega je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo. Sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor koji mu je sada produžen.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike