Policija obavila svoj deo posla, na potezu tužilac: Veštačenja će pokazati da li su četvorica silovala devojku u kafiću u Nišu

05.01.2023

13:19

0

Autor: 24sedam

Prikupljene informacije dostavljene su Višem javnom tužilaštvu u Nišu na dalju nadležnost

Policija obavila svoj deo posla, na potezu tužilac: Veštačenja će pokazati da li su četvorica silovala devojku u kafiću u Nišu
IIustracija - Copyright Profimedia

Niška policija, odmah po prijavi da je u kasnim večernjim satima 30. decembra izvršeno krivično delo silovanje nad dvadesetosmogodišnjom ženskom osobom, preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti, radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica prijavljenog događaja.

- Policijski službenici su obavili razgovor sa dvadesetosmogodišnjom ženom, izvršili uviđaj u ugostiteljskom objektu, koji je navela kao mesto događaja, kao i u njenom stanu gde je zatečena i sa oba mesta izuzeti su predmeti koji su poslati na veštačenje - saopšteno je iz policije.

Policija je, takođe, obavila razgovor sa zaposlenima u navedenom ugostiteljskom objektu, kao i sa osobama, za koje postoje indicije da mogu biti povezane sa ovim slučajem. Prikupljene informacije dostavljene su Višem javnom tužilaštvu u Nišu na dalju nadležnost.

Prema pisanju medija, dvedasetosmogodišnja devojka iz Leskovca je zbrinuta u niški Klinički centar nakon što je navodno stigla prijava policiji da su je u kafiću u centru Niša silovala četvorica mladića. Ona je najpre Hitnoj pomoći prijavila da je silovana u ženskom toaletu jednog kafića u centru grada u Ulici Milorada Veljkovića Špaje, a policiji je kazala da su nad njom seksualno nasilje izvršila četiri mladića.

- Devojka se nakon silovanja uputila u svoj stan gde je počela obilno da krvari, a nije mogla sama ni da otvori vrata kada su došli policajci, pa su morali da obijaju ulaz", preneli su mediji.

Nakon stravičnog čina ona je otišla do svog stana, pozvala najpre svoju najbolju drugaricu, a zatim i Hitnu pomoć gde su je, navodno, uputili da ceo slučaj prijavi policiji.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike