Otkriveno kako je došlo do krvave drame u sobi hotela: Zarila mu makaze u stomak, pa izmislila da je hteo da je siluje!

25.11.2022

10:39

0

Autor: 24sedam

A. N. (30) uhapšena nakon što je utvrđeno da nije bilo pokušaja silovanja u hotelskoj sobi, u kojoj je izbola D. R. (43)

Otkriveno kako je došlo do krvave drame u sobi hotela: Zarila mu makaze u stomak, pa izmislila da je hteo da je siluje!
Ilustracija - Copyright 24sedam/M.S.

A.N. (30), iz Niša, koja je 2.novembra u jednom hotelu u ovom gradu izbola muškarca D.R. (43) rekavši da je to učinila u nužnoj odbrani prilikom pokušaja silovanja, uhapšena je i osumnjičena za pokušaj teškog ubistva,

Nišlijska se nakon krvave drame nalazila dve nedelje u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici, ali su joj nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu stavljene lisice na ruke.

Drama se, kako navodi Blic, odigrala 2.novembra oko jedan čas iza ponoći kada se A.N. pojavila na recepciji hotela i zatražila kuhinjski nož. Odatle je otišla kod rođake, pa se vratila u iznajmljenu hotelsku sobu u kojoj se još uvek nalazio D.R. sa kojim je te večeri došla zajedno.

U jednom trenutku, A.N. je izašla iz sobe i rekla recepcioneru da ne zove policiju dok se ona ne udalji iz hotela. No, za njom je iz sobe izašao i okrvavljeni D.R. posle čega je alarmirana policija.

Policija je brzo stigla na lice mesta i zatekla A.N. kod koje je pronađen i nož. No, sumnjalo se ipak da je D.R povređen drugim sečivom, pa su u toaletu hotelske sobe, ispod lavaboa, pronađene okrvavljene makaze pa se sumnja da su njima i nanete povrede D.R.

Ranjeni muškarac je sa povredom vrata prevezen u Klinički centar u Nišu, a A.N. u Specijalnu psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici. No, nakon medicinskih pregleda, analize svih tragova prikupljenih uviđajem i saslušanja svedoka, utvrđeno je da su tvrdnje da se radilo o pokušaju silovanja potpuno neosnovane. A.N. je tako po izlasku iz bolnice saslušana a potom i uhapšena.

Pre šest godina u Nišu je ubijen lasnik hotela "DND" u Nišu Dejan Dejančić (51), a još uvek nije utvrđeno  šta se tačno dogodilo u vili tog novembra, Recepcionar, koji se prvo sumnjičio da je ubio hotelijera je ubrzo preminuo jer je, kako se tada smatralo, potom upucao i sebe, a sobarica koja je prisustvovala ovom ubistvu i čiji je DNK pronađen na mestu zločina, nedavno oslobođena sumnje. Istraga je nastavljena protiv nepoznate osobe, a motiv je i dalje nepoznat.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike