Osmorica silovala devojčicu (11)! Podignuta optužnica za jeziv zločin u Prištini

21.12.2022

17:00

0

Autor: 24sedam

Ekrem Redžepi (26 godina), osumnjičen za silovanje 11-godišnje devojčice, je punoletan,dok su njegov brat i ostali maloletni

Osmorica silovala devojčicu (11)! Podignuta optužnica za jeziv zločin u Prištini
Ilustracija - Copyright Pixabay

Osnovno tužilaštvo u Prištini danas je podiglo optužnicu protiv osam punoletnih osoba u vezi sa silovanjem devojčice (11), u junu ove godine.

Ta devojčica je navodno silovana i 27. avgusta, prenosi Reporteri.

- Osnovno tužilaštvo u Prištini, obaveštava javnost da je Odeljenje za maloletnike, nakon sprovedenih istraga i proširenja, prikupljanja i analize dokaza, danas podiglo optužnicu protiv osam punoletnih osoba, uključenih u predmet koji dogodilo se u junu 2022. godine, protiv 11-godišnjaka - navodi se u saopštenju.

Ekrem Redžepi (26 godina), osumnjičen za silovanje 11-godišnje devojčice, je punoletan,dok su njegov brat i ostali maloletni.

Profimedia
 

Gazeta Ekspres saznaje da je 26-godišnjak na ročištu za određivanje pritvora odlučio da se brani ćutanjem, dok je sud maloletnoj braći u ponedeljak odredio jednomesečni pritvor.

Zbog tog slučaja, generalni direktor kosovske policije Samedin Mehmeti podneo je ostavku.

Ostavku je podneo i direktor Uprave za postupanje sa zatvorenicima i maloletnicima Ali Gaši.

Sve je otkriveno pošto je devojčicina majka zajedno sa ćerkom prijavila policiji užas koji je dete doživljavalo nekoliko sati.

Na osnovu svedočenja žrtvine majke, devojčica je napustila kuću u uveče. Bila je šokirana kada je posle ponoći devojčica pronađena i u lošem emotivnom stanju i priznala šta joj se dogodilo. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike