Policija nije pronašla dokaze o silovanju devojke u Nišu: Čeka se odluka Tužilaštva

04.01.2023

20:44

0

Devojku je pregledao doktor sudske medicine i na genitalijama nisu pronadjene nikakve povrede, ali su na telu bile modrice za koje se ne zna odakle potiču

Policija nije pronašla dokaze o silovanju devojke u Nišu: Čeka se odluka Tužilaštva
Ilustracija - Copyright Profimedia

Policija je, nakon prijave da su devojku iz Leskovca nedavno silovale nepoznate osobe u kafiću u Nišu, izvršila uviđaj u kafiću i njenom stanu, ali nije pronašla materijalne dokaze i sada čeka da se izjasni tužilaštvo i eventualno naloži nove mere policiji, saznaje Tanjug nezvanično.

Kako napominju izvori iz MUP-a, tužilaštvo još nije kvaifikovalo delo, a policija je jutros dostavila izveštaj na dalje odlučivanje.

Kako navode, devojku je pregledao doktor sudske medicine i na genitalijama nisu pronadjene nikakve povrede, ali su na telu bile modrice za koje se ne zna odakle potiču.

Profimedia
 

Prema rečima izvora iz MUP-a, policiji je 30. decembra 2022. godine, oko 23 sata, prijavljeno da su 28-godišnjakinju iz Leskovca silovale nepoznate osobe i policija je odmah otišla u njen stan, ali nije mogla da razgovara sa njom jer, kako kažu, nije htela da sarađuje i bila je pod dejstvom alkohola.

Ona je do sada policiji četiri puta dala različite izjave - u jednoj je tvrdila da su je silovale četiri osobe u toaletu kafića, a u drugoj da je to uradila jedna osoba u njenom stanu.

Policija je razgovorala sa momkom koga je devojka optužila, a on je negirao te navode.

Prema nezvaničnim informacijama, postoji mogućnost da je prijava lažna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike