Crnogorac (22) je bivšu devojku koju je sinoć oteo uz pretnju pištoljem i pre maltretirao: Bio mu zabranjen ulazak u Srbiju!

29.12.2022

11:07

0

Autor: 24sedam

S. N. se sumnjiči da je sinoć oko 23 časa pretio pištoljem bivšoj devojci (22) i njenoj majci u njihovom stanu, a potom devojku izveo iz stana

Crnogorac (22) je bivšu devojku koju je sinoć oteo uz pretnju pištoljem i pre maltretirao: Bio mu zabranjen ulazak u Srbiju!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Crnogorski državljanin S. N. (22), koji je zbog sumnje da je sinoć uz pretnju pištoljem oteo bivšu devojku u Mirijevu, već je bio zadržavan zbog krivičnih dela kada su žrtve bile njegova bivša devojka i njena majka.

On je tada bio proteran iz Srbije sa zabranom ulaska, piše Blic.

S. N. se sumnjiči da je sinoć oko 23 časa pretio pištoljem devojci (22) i njenoj majci u njihovom stanu, a potom devojku izveo iz stana. Policija ga je ubrzo po prijavi pronašla i uhapsila i u njegovoj torbici pronašla pištolj sa pripadajućim okvirom i municijom, navodi se u policijskom saopštenju.

Policiju je, prema pisanju medija, pozvala majka devojke.

S. N. se sumnjuči da je počinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i ugrožavanje sigurnosti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike