Marko (28) je uhapšen zbog Ivanine (19) otmice, slučaj je sada dobio preokret!

13.12.2020

08:18 >> 09:32

0

Ivana A. (19) prijavila je da ju je Marko O. (28) na silu izveo iz kuće novog momka i odvezao je svojoj kući, gde ju je tukao i držao protiv njene volje oko

Marko (28) je uhapšen zbog Ivanine (19) otmice, slučaj je sada dobio preokret!
Copyright Pexels/Karolina-Grabowska

Marko O. (28) uhapšen je zbog sumnje da je oteo svoju bivšu devojku Ivanu A. (19) iz kuće njenog novog dečka, a potom je strpao u taksi, odveo svojoj kući i tukao pola sata. Slučaj je sada dobio je preokret. Optuženi tvrdi da je ona s njim pošla dobrovoljno i da su se nakon toga čak i pomirili!

Marko i Ivana u vezi su bili mesecima, a nedavno su raskinuli i ona je našla drugog. U utorak ona ga je prijavila policiji tvrdeći da je dan ranije došao  do kuće njenog novog dečka, na ulazu u Smederevo i oteo je. Marko joj je navodno pretio i kada je saznao gde je, otišao je pravo kod Ivaninog novog dečka kog je poznavao, jer rade u istoj fabrici.

Marko tvrdi da je Ivana s njim krenula dobrovoljno iz kuće novog dečka. Čak kaže da je bila u donjem vešu, pa je čekao da se vrati unutra i obuče

– Kako je rekla, Marko je bio sa jednim drugom i na silu ju je izveo iz kuće i strpao u taksi, kojim su se odvezli do njegove kuće 15 kilometara dalje, u selo Lugavčina. Ona je uspela da pozove roditelje tokom vožnje. Oni su došli pola sata kasnije i odveli je iz njegove kuće. Ivana je rekla kako ju je njen bivši držao protiv njene volje i da ju je sve vreme tukao, čupao joj kosu, udarao šipkom od džogera… Ona je imala podlive i konstatovane su joj lakše povrede – kaže izvor 24sedam blizak istrazi.

Ne sme da prilazi ni njoj, ni novom dečku

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu odgovoreno nam je da je Marko O. saslušan prekjuče u ovom tužilaštvu, u svojstvu osumnjičenog.

– Prema osumnjičenom je najpre produžena hitna mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja, a nakon saslušanja mu je, na predlog tužilaštva, od strane sudije za prethodni postupak izrečena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa oštećenom i svedocima. Nadalje se preduzimaju ostale dokazne radnje u cilju provere navoda iz krivične prijave – odgovoreno je 24sedam u OJT u Smederevu.

Za Markom, koji je nakon događaja pobegao, bila je raspisana potraga. Međutim, on je vrlo brzo uhapšen. I njemu su konstatovane lakše povrede, te se sumnja se da su se tukli međusobno!

Pročitajte još: Oteo bivšu devojku, pa je držao vezanu u šumi: Počinje suđenje nasilniku iz Laznice

Međutim, priča dobija potpuno drugi ugao kako teče istraga. U tužilaštvu su saslušani i osumnjičeni i svedoci, ali Marko, njegov drug i taksista daju potpuno drugačije tvrdnje od onoga što je Ivana prijavila, njenih roditelja i njenog novog dečka.

– Marko ne spori događaj, ali tvrdi da je Ivana s njim krenula dobrovoljno iz kuće novog dečka. Čak i kada je otvorila vrata u donjem vešu i majici i bosa, sačekao ju je da se vrati unutra i obuče. Rekao je da su trebali da se nađu kako bi razgovarali o pomirenju i da su se čak i pomirili. I taksista i drug koji je bio s njim govore da nije bilo nikakve prinude – kaže naš izvor upoznat sa slučajem.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje pozovite:

Prijava nasilja u porodici – 0800-100-600

Broj Sigurne kuće (24 h) – 062 304 560

Autonomni ženski centar SOS telefon – 066 510 3542

Udruženje Fenomena – SOS telefon 0800 35 00 36

S druge strane, kako dodaje naš izvor, Ivanin novi dečko stao je na njenu stranu i tvrdi da ju je Marko “cimao” kad je došao po nju. Prema rečima izvora, i Ivanini roditelji podržavaju njene tvrdnje i oni navodno nisu saglasni sa njihovom vezom.

Naš izvor dodaje da je Marko upravo zvao Ivaninu majku kako bi je pitao gde je i da je tako ustvari saznao da je ona kod novog dečka.

Pročitajte još: Novosađanin tukao devojku u autu: Nije joj dozvolio da izađe!

Međutim i nakon čitave drame, prema rečima našeg izvora, Ivana je Marku slala poruke u kojima mu se izvinjavala!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike