Srbin pobegao iz zatvora u Italiji: Na slobodi bio kratko, provešće iza rešetaka 20 godina!

28.12.2022

21:00

0

Autor: 24sedam

Srbin imao i zaštitnu masku na licu, a kada su policajci pokušali da ga legitimišu i privedu, pružao otpor

Srbin pobegao iz zatvora u Italiji: Na slobodi bio kratko, provešće iza rešetaka 20 godina!
Karabinjeri vratili Srbina u zatvor: Ilustracija - Copyright Youtube/Local Team

Srbin (43) koji je osuđen na 20 godina zatvora u Italiji, uspeo je da pobegne zatvorskim stražarima koji su ga odveli u bolnicu zbog zdravstvenih tegoba na koje se prethodno žalio.

Kako prenosi italijanski portal Fanpage.it, osuđenik je uspeo da pobegne iz bolnice u Kazerti, ali je na slobodi proveo svega nekoliko sati, jer su ga karabinijeri posle potrage uhapsili u blizini autobuske stanice.

Muškarac poreklom iz Srbije dovezen je u bolnicu u Kazerti kako bi mu se ukazala medicinska pomoć, ali kada je ušao u hol zgrade on je uspeo da pobegne, piše italijanski portal. Njegov nestanak je odmah registrovan i prijavljen policiji u Kazerti, koja je brzo reagovala i poslala dopis Kancelariji za opštu prevenciju i javnu pomoć.

Nakon prijave, postavljeni su kontrolni punktovi duž svih javnih puteva koje bi Srbin verovatno koristio za bekstvo. Inspektori su pretražili i parkove između železničke i autibuske stanice i iza žbunja su ugledali sakrivenog muškarca, koji je prema opisu ličio na begunca iz Srbije.

Srbin je imao i zaštitnu masku na licu, a kada su policajci pokušali da ga legitimišu i privedu, pružao je otpor. Međutim, operativci su uspeli da ga savladju i vraćen je u zatvor. Kako pišu italijanski mediji, on se nalazi iza rešetaka zbog krivičnih dela protiv imovine, jer je godinama pljačkao po Italiji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike