Ovo je Aleksandar kog je otac ubio kuhinjskim nožem u Paraćinu: Prijatelji se opraštaju, a evo šta pišu o uhapšenom!

25.12.2022

12:07

0

Autor: 24sedam

Osumnjičenom ocu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu

Ovo je Aleksandar kog je otac ubio kuhinjskim nožem u Paraćinu: Prijatelji se opraštaju, a evo šta pišu o uhapšenom!
Aleksandra B. svirepo ubio rođeni otac - Copyright Facebook/Aleksandar B.

Ž. B. (55) juče je u jednom selu kod Paraćina nožem usmrtio sina A.B. (26) i potom pozvao policiju, posle čega je uhapšen.

Zločin se dogodio nakon svađe oko imovine i novca, a pretpostavlja se da je rasprava počela u kući i da je okončana u dvorištu tako što je otac više puta izbo sina kuhinjskim nožem i usmrtio ga.

Prema nezvaničnim saznanjima, sina je ubio ubodima kuhinjskim nožem u grudi.

Mladić je, prema rečima meštana bio dobar momak, a otac mu je, od smrti dede koji je živeo sa njima, pravio probleme i maltretirao ga. Na društvenim mrežama se od momka opraštaju njegovi prijatelji.

- Nema više druga mog, počivaj u miru - napisao je jedan prijatelj.

Facebook/Aleksandar B.
 

- Veliki greh, velika tuga! Srca su nam slomljena, suza više nemamo. Jedva je čekao da dođemo za Božić, a mi jedva čekali da ga vidimo i da se ispričamo uz kafu ko što umemo. Sva moja deca su ga volela kao brata rođenog, ali zver nije imala mira. Ubio je dete jer je bio sve što on nije, dobar čovek, dobar drug, pametan i vredan domaćin- napisala je prijateljica pokojnog A. B.

Prijatelji pišu i da je ubijeni mladić bio borac za očuvanje prirode, a u komentarima na na vest o njegovoj smrti svi imaju samo reči hvale za njega, dok za njegovog oca navode "da je imao problema sa alkoholom i da nije bio dobar čovek".

- To nije otac nego monstrum. Ubiti svoje dete to može samo čudovište - napisao je jedan prijatelj A. B. u komentaru.

Podsetimo, osumnjičenom ocu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike