Ana iz Smedereva nestala je pre godinu dana: Ćerkama ostavila potresno uputstvo, a one ne gube nadu da je živa

02.11.2022

21:24

0

Autor: 24sedam

Njena ćerka Natalija Ivanović kaže da novih informacija nema, ali ona i Anina mlađa ćerka ne gube nadu da im je mama živa

Ana iz Smedereva nestala je pre godinu dana: Ćerkama ostavila potresno uputstvo, a one ne gube nadu da je živa
ana stojkovic - Copyright Foto: Facebook/Ana Stojkovic

Ana Stojković (44) iz Smedereva, poslednji put je viđena 1. novembra 2021. godine, kada je u večernjim časovima napustila kuću. Izašla je bez telefona, novčanika i dokumenata. Od tada o njoj nema nijedne informacije, a porodica i policija intenzivno tragaju za njom.

Njena ćerka Natalija Ivanović kaže da novih informacija nema, ali ona i Anina mlađa ćerka ne gube nadu da im je mama živa.

- Sve ovo doživljavamo kao činjenicu da su se njoj skupila nezadovoljstva i da je samo otišla negde daleko da se malo smiri i sabere. Živimo za dan kada će se živa pojaviti, a dok se ne dokaže suprotno, naša nadanja neće posustati - ističe Natalija.

Kako dodaje ova mlada i hrabra devojka, Ana je uredno vodila svoj dnevnik koji je od njenog nestanka i dalje u policiji.

- Našli smo oproštajno pismo nakon što smo shvatili da je nestala. Tačnije, to je velika sveska, skoro cela ispisana. Napisala je razne stvari. Uglavnom, sve se svodi na to da je nesrećna. Čak nam je ostavila i detaljna uputstva šta da radimo kada je pronađemo mrtvu - kaže ćerka Natalija.

 

 

Neutešna ćerka dodaje i da je njena majka je imala psihičkih problema, tačnije bila je u depresiji, ali ništa nije ukazivalo na to da može sebi da naudi.

- Bila je u nekoj depresiji, žalila se na posao, na umor, na ljude, na uobičajene stvari. Pričala je da joj je dosta svega, da će sebi da pekratiti muke. Niko to nije shvatao ozbiljno. Smatrali smo da su to neke rečenice koje mnogi od nas izgovaraju u nekim momentima - priseća se ćerka.

Ana je godinama držala svoju cvećaru u Smederevu, a kako njena ćerka dodaje, posao je preuzela ona kako višegodišnji trud njene majke ne bi bio uzaludan.

- I ranije smo pričale da ću ja nastaviti rad i vođenje cvećare, ali ni slutila nisam da će to biti tako brzo. Ona nije ostavila nijedno dugovanje, bila je predana svemu. Nadam se da će se kad tad pojaviti i da će sve biti u najboljem redu - zaključuje naša sagovornica.

Uoči prijave Aninog nestanka ronioci Žandarmerije pretraživali su Dunav oko Kovinskog mosta gde je pronađen Anin automobil, ali bez uspeha.

Poslednja poruka nestale Ane sa „Fejsbuka“ je citat:

„Kad umre osoba koju volite, budite sigurni da ste dobili svog anđela čuvara“.

(Blic)

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike