Tamari Zlatković (46) se gubi svaki trag! Nišlijka se iz Venecije preselila u Milano, prijatelji i porodica hitno traže pomoć!

20.12.2022

14:07

0

Autor: 24sedam

Kako je objavljeno na ovoj društvenoj mreži, ona se 29. novembra 2022. godine iz Venecije preselila u Milano, gde je boravila u nekom hotelu, dok je tražila stan u kom bi živela

Tamari Zlatković (46) se gubi svaki trag! Nišlijka se iz Venecije preselila u Milano, prijatelji i porodica hitno traže pomoć!
Nestala Tamara Zlatković - Copyright Facebook

Na društvenoj mreži Fejsbuk objavljen je apel za bilo kakvom informacijom koja bi pomogla da se pronađe Tamara Zlatković (46), Nišlijka sa češkim pasošem, sa kojom porodica i prijatelji nemaju nikakav kontakt od 14.decembra ove godine.

Kako je objavljeno na ovoj društvenoj mreži, ona se 29. novembra 2022. godine iz Venecije preselila u Milano, gde je boravila u nekom hotelu, dok je tražila stan u kom bi živela. 

- Molimo vas da pomognete da pronađemo Tamaru Zlatković rođenu 5. novembra 1976. godine u Nišu. Poslednji put su roditelji i prijatelji kontaktirali s njom u periodu od 10. do 13.decembra, a zatim joj se 14.decembra 2022. gubi svaki trag, prestaje da bude aktivna na mrežama i telefon joj je nedostupan - piše na Fejsbuku.

Takođe, u objavi piše da Tamara nije osoba koja bi svojevoljno prestala da se javlja i kontaktira sa svojim najbližima. 

- Ako imate bilo kakvu informaciju javite policiji - navedeno je u objavi na Fejsbuku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike