Carinik iz Subotice nije jedini koji je presudio svom nasledniku: Sinove ubijaju iz bizarnih razloga i na neverovatne načine!

13.12.2022

19:50

1

Otac na Kosmetu ubio sina dok je traktorom radio na njivi, S. P. iz Kljajićeva presudio potomku štakama

Carinik iz Subotice nije jedini koji je presudio svom nasledniku: Sinove ubijaju iz bizarnih razloga i na neverovatne načine!
Mnogi očevi presudili su svojim naslednicima: Ilustracija - Copyright Profimedia/24sedam

Dejan J. (50) koji je 9. decembra uveče ubio svog sina Milana J. (23), najstarije od svoje troje dece, u njihovoj porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici u Subotici, nije jedini otac koji je okrvavio ruke. Stravične porodične tragedije u kojima su stariji muškarci presudili svojim naslednicima nisu, nažalost, retkost u Srbiji.

Zločinu u Subotici prethodila je svađa oko utakmice na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, Milan, koji je iz Novog Sada gde je živeo došao na vikend i da obiđe roditelje, posle svađe je ljutito izašao iz kuće. Njegova majka Maja J. (47) pošla je za njim i uspela da ga nagovori da se vrati u kuću.

Printscreen/Facebook
Dejan J. osumnjičen da je ubio sina Milana J.

Čim se Milan vratio unutra, Dejan je potegao nož i usmrtio ga, a supruzi, koja je stala u odbranu sina, zadao je više udaraca po glavi i telu.

Dejan i Maja su roditelji troje dece, a njihova ćerka nije živela sa njima već je u Sjedinjenim Američkim Državama. Dejan je bio zaposlen u Upravi carine. Završio je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu.

Subotičani koji poznaju Dejana kažu da je u poslednje vreme bio poput “tempirane bombe”. Rekli su i da je on u poslednjih godinu dana imao dve saobraćajne nesreće, ali da se uspešno oporavio.

Zločin na njivi

Porodična tragedija dogoila se i 13. juna ove godine, oko 18 časova, u podujevskom selu Peran. Otac je bio osumnjičen da je ubio sina. Policija sa Kosmeta saopštila je da su im stigle prijave o pucnjavi u selu Peran.

Ubistvo se. prema pisanju lokalnih medija, dogodilo najverovatnije zbog imanja. Čak se i sam zločin dogodio u polju. Otac je, naime pucao u mladića, dok je traktorom radio na njivi. Otac i sin su navodno imali problema i ranije, a bilo je i međusobnih prijava u policiji.

24sedam/Pixabay
Otac iz okoline Podujeva ubio sina dok je traktororm obrađivao njivu: Ilustracija

Vladan Đ. ubio je svog sina Dragana Đ. (20) dok je mladić spavao u njihovoj porodičnoj kući u beograskom naselju Barajevo.

Krvoproliće se desilo na spratu porodične kuće, kada je Vladan Đ. pucao iz puške, za koju nema dozvolu, u svog sina Dragana Đ. (20) koji je spavao u tom trenutku. Vladan je zatim ispalio sebi hitac u glavu.

Beživotna tela oca i sina policija je pronašla ujutru 22. marta prošle godine. I otac i sin su bili mrtvi kada su Hitna pomoć i policija došli na lice mesta.

S. P. (90) iz Kljajićeva kod Sombora osumnjičen je da je na svirep način ubio svog sina S. P (67), početkom januara 2017. godine, u njihovoj porodičnoj kući. Otac i sin su se posvađali zbog nasledstva, posle čega je S. P. navodno dohvatio štake i krvnički udarao sina po glavi, sve dok nije preminuo.

Štakama po glavi

Otac i sin koji su 1995. godine izbegli sa Korduna, već dugo su bili u lošim odnosima. Mlađi S. P. je na veče ubistva došao u očevu kuću, kako bi se raspravili oko nasledstva. Bio je ljut I prigovarao je ocu što je imanje ostavio drugom sinu. Posle pola sata razgovora izbila je žestoka svađa I pale su teške reči.

Ocu se, kako je ispričao na saslušanju, u naletu besa toliko pomutio razum da je dohvatio štake koje su bile pored njega i počeo da udara sina po glavi.

Profimedia
Starac iz Kljajićeva usmrtio sina štakama: Ilustracija

- Udarao ga je krvnički iz sve snage. Udarci su bili toliko jaki da je njegovom sinu pukla lobanja. Od teških povreda koje je zaradio ubrzo je izgubio svest i umro - rekao je za medije izvor iz istrage.

Zbog osnovane sumnje da je nakon porodične svađe 7. decembra 2016. godine ubio svog 34-godišnjeg sina priveden je I. R. (67) iz Kruševice kod Kruševca.

Tragedija se dogodila dva sata nakon ponoći kada se sin vratio kući iz grada i nasrnuo na majku, a zatim i na oca koji je želeo da odbrani suprugu. M. R. je oca udario čekićem u glavu, a ovaj je dohvatio nož sa kuhinjskog stola i četiri puta ga ubo u grudi i vrat.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike