Milan došao kod roditelja na vikend, otac ga ubio nožem: Jezivi detalji porodične tragedije u Subotici

10.12.2022

16:45

0

Dejan J. se sumnjiči da je posle verbalnog sukoba, nožem usmrtio svog sina Milana (23) i pretukao suprugu

Milan došao kod roditelja na vikend, otac ga ubio nožem: Jezivi detalji porodične tragedije u Subotici
Dejan J. počinio je stravičan zločin - Copyright Printscreen/Facebook

Stravičan porodični zločin odigrao se sinoć u Subotici kada je Dejan J. (50) ubio sina Milana J. (23), najstarije od svoje troje dece, u njihovoj porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici u Subotici, a suprugu Maju J. (47) je zatim napao i zadao joj je više udaraca po glavi i telu.

Ubistvo se dogodilo u petak uveče,i u Policijskoj upravi Subotica kažu da je Subotičanin uhapšen zbog sumnje da je počinio teško ubistvo.

-On se sumnjiči da je nakon verbalnog sukoba, nožem usmrtio svog dvadesettrogodišnjeg sina, a potom napao svoju suprugu i zadao joj više udaraca po glavi i telu - kažu u policiji.

Za sada nije poznato šta je uzrok svađe koja je prethodila ubistvu sina i napadu na ženu, a kako mediji saznaju nesrećni mladić je došao za vikend kući kod roditelja iz Novog Sada, gde je živeo.

Dejan i Maja su roditelji troje dece, takođe nezvanično saznajemo da njihova ćerka ne živi sa njima već je u Sjedinjenim Američkim Državama, a kako piše na Dejanovom "Fejsbuk" profilu, i što je medijima potvrđeno, on je bio zaposlen i radio je u Upravi carine. Završio je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu, a Subotičani koji ga poznaju kažu da je u poslednje vreme bio poput “tempirane bombe”. Takođe pričaju i da je Dejan u poslednjih godinu dana imao dve saobraćajne nesreće, ali da se uspešno oporavio.

Tempirana bomba

- Otac je troje dece, ne mogu da verujem da je mogao da ubije sina. Rođeno dete ubiti. Nepojmljivo mi je, ali ako malo bolje razmislim činilo se da je nervozan uvek u zadnje vreme. Znam da je imao saobraćajnu nesreću i da nije najbolje tada prošao, ali izvukao se. Iskreno, nemam jako lepo mišljenje o njemu, delovao mi je kao tempirana bomba u zadnje vreme - kaže poznanik.

Kući, u kojoj se dogodilo porodično nasilje i teško ubistvo, prilaz je moguć iz dve ulice, Plitvičke i Sterijine. Komšije kažu da nisu ništa čule i videle, osim policijskih automobila.

Printscreen/Facebook
Dejan J.

- Posle ponoći smo se vraćali kući i videli smo policijska kola sa obe strane, u obe ulice. Ne poznajem lično tu porodicu, video sam ih nekoliko puta u prolazu, ali sam čuo da je mladić koji je ubijen živeo u Novom Sadu i da je došao kući za vikend. Mnogo mi je žao. Svih mi je žao osim tog čoveka koji je mogao da digne ruku na dete i ženu - kaže jedan od komšija iz Plitvičke koja se nalazi nedaleko od centra grada.

Dodaje da je jedna od komšinica pričala da je ubijeni Milan bio jako dobar mladić.

- Svašta se sada priča, ali verujem ako žena kaže da je dete bilo na mestu da je dobro dete u pitanju. I da nije bio, da im je bio najgori, kako je mogao sina da ubije. Kako? Možda je bio pod uticajem alkohola ili ko zna čega, ali to najbolje da istraže oni koji se bave time - užasnut je Subotičanin.

Građani šokirani

Nasilni obračun oca sa članovima porodice i tragičan kraj verbalnog i fizičkog sukoba šokirao je sve građane.

- Ne poznajem ga i drago mi je što ga ne poznajem, jer dovoljno je strašno i teško sve što sam čuo. Dešavaju se sukobi u svakoj porodici, ali smatram da samo teško oboleo čovek može da ubije dete. Ako je istina da je reč o mladiću koji je bio dobro dete, šta bi mogao da bude onda uzrok. Nema smisla šta god da je neko od njih uradio ili rekao, sigurno postoji nešto - priča komšija iz Plitvičke.

Kako saznajemo policiju je pozvala majka.

- Sirota žena. Ne znam šta bih rekla, osim da za nju svi imaju reči hvale. O njemu i kada bih znala nešto ne bih pričala, jer je to osoba koja je sigurno bila problematična. Zauvek je uništio sve što su imali, a imati troje dece i porodicu poput njihove je u današnje vreme- bogatstvo - kaže Subotičanka koja poznaje majku ubjenog dečaka.

Više javno tužilaštvo u Subotici je osumnjičenom odredilo zadržavanje od 48 sati i tom roku treba da bude saslušan.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike