Meštani Subotice o Milanu kog je nožem ubio otac: Bio je divan mladić, potpuno suprotno od svog oca

11.12.2022

16:07

0

Autor: 24sedam

Napao je i suprugu Maju, zadao joj više udaraca po telu i glavi, ali je žena uspela da se otrgne i pozove policiju

Meštani Subotice o Milanu kog je nožem ubio otac: Bio je divan mladić, potpuno suprotno od svog oca
Dejan J. počinio je stravičan zločin - Copyright Printscreen/Facebook

Dejan J. (50) iz Subotice, koji je osumnjičen da je nožem ubio svog sina Milana J. (23) i pretukao suprugu u noći između petka i subote, po rečima meštana pio je dok mu se ne pomuti svet uz to naprasit i sklon incidentima.

Zvanično nema potvrda šta je prethodilo zločinu u subotičkoj porodici, ali kako se nezvanično saznaje, nakon što su zajedno pogledali jednu od utakmica u okviru Svetskog prvenstva, došlo je do sukoba i mladić je napustio kuću. Majka ga je navodno tražila, a kada se vratio, Dejan je nastavio verbalni sukob s njim, vikao je na njega, i ubrzo je uzeo nož i izbo ga.

Napao je i suprugu Maju, zadao joj više udaraca po telu i glavi, ali je žena uspela da se otrgne i pozove policiju. Dejan je odmah uhapšen, dok je povređena supruga u Opštoj bolnici.

"Bio je dobar, vaspitan mladić"

Dejan i Maja, osim Milana, imaju još dvoje dece, ćerku koja je trenutno u Americi, i najmlađeg sina, srednjoškolca. Nesrećni Milan je živeo u Novom Sadu, i prema rečima sagovornika, bio je “dobar mladić, vaspitan, suprotno od svog oca”.

Printscreen/Facebook
 

 

Poznanici Dejana i Maje J. komentarišu stravičan zločin, a među njima je jedan Subotičanin napisao da ga lično poznaje i da ne bi mogao da pretpostavi da bi mogao tako nešto da uradi.

- Znam po pričama da u poslednje vreme nije bio dobro. Alkohol plus žuta minuta, posle čitav život i porodica uništeni. Eh, da se može vreme vratiti unazad. Ovako ostaje saznanje koje će ga pojesti - naveo je javno poznanik.

Da je Dejan J. često bio u alkoholisanom stanju su potvrdili i lokalni ugostitelji.

- Da, dolazio je često. Opijao se. Jednom je bio toliko pijan da je njegov otac morao da dođe po njega i da ga vozi kući - kaže saygovornik.

Pojedinci se ne libe da tvrde da je bio sklon i alkoholu i drogama.

- Milanče je bio sušta suprotnost Dejana, poznavao sam ga vrlo dobro, a Dejana još bolje. Čovek je običan alkoholičar i narkoman, uniforma službenika mu nije dolikovala. Milane, počivaj u carstvu nebeskom! Dejane, pakao ti tek sledi - komentariše poznanik.

Milan je bio puput tempirane bombe

Dejan J. je radio kao carinik, i kolege sa kojima je radio potvrđuju da je bio poput tempirane bombe. Zbog karaktera i sklonosti ka incidentima je još devedesetih godina iz subotičke prebačen u šabačku carinarnicu, ali je kasnije vraćen. Navodno je neko vreme bio i taksista.

Komšije u Plitvičkoj ulici kažu da nisu čule kobne noći svađu i ne znaju šta se dešalo u kući sa brojem 21, ali su u šoku i žao im je što je mladi život prekinut na takav način.

- Imao je Dejan težak udes ili čak dva za godinu dana, ali je uspeo da se izvuče. Ponašao se bahato i za volanom i u životu. Žao mi je jedino ubijenog sina, druge njihove dece i majke. A on ako je mogao da ubije rođeno dete, nije čovek i treba ga osuditi - kaže Subotičanin iz Plitvičke.

Telo Milana J. poslato je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novi Sad, a u Višem javnom tužilaštvu u Subotici se očekuje saslušanje Dejana J., kome je održano zadržavanje do 48 sati nakon hapšenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike