Kapetan Dragan, zet Luke Bojovića tvrdi: "Luki je potrebno vreme da napravi životni plan, Srbija treba da vidi pravog sina Vuka Bojovića"

03.12.2022

23:15

0

"Stvorena je strašna i prljava slika", brani šuraka Dragan Vasiljković

Kapetan Dragan, zet Luke Bojovića tvrdi: "Luki je potrebno vreme da napravi životni plan, Srbija treba da vidi pravog sina Vuka Bojovića"
Dragan Vasiljković i Luka Bojović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Profimedia

Luki Bojoviću treba vremena da napravi bilo kakav životni plan. Ovo je za medije rekao Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, koji je inače, oženio Lukinu rođenu sestru Mariju Bojović.

Vasiljković je na pitanje o Luki Bojoviću rekao i ovo:

- Moje mišljenje je da trenutno ne zna gde mu je leva - rekao je Kapetan Dragan nakon čega je objasnio da je njegova sudbina bila skoro identična kao Lukina, ali da je on imao vremena da se "odbrani od sedme sile" i pripremi, dok Bojović "nije imao taj luksuz".

Podsetimo, Vasiljković je bio više od 13 godina u australijskom, pa u hrvatskom zatvoru, a izašao je 2020. godine u vreme epidemije korone. Kapetan Dragan otkrio je i prvu rečenicu svog šuraka nakon što je sleteo na tlo Srbije nakon 10 godina provedenih u španskom zatvoru.

- Luka je danas slobodan građanin, u svojoj Srbiji, i treba mu dati šansu da sam odluči kuda da usmeri svoj život. Kao što reče, nakon što se prizemljio: "Pričaćemo, ima vremena." Dajmo mu malo prostora i vremena - kazao je Vasiljović.

Sagovornik je za medije otkrio da su uslovi u španskom zatvoru bili pomalo nesvakidašnji.

- U toj vrsti zatvora, posete su vrlo retke, a svaki razgovor se snima ili na posetama prisluškuje. Tako da sam siguran da Luki treba vremena da napravi bilo kakav životni plan. Tokom poslednje decenije, stvorena je strašna neistinita i prljava slika o Luki, zarad senzacije, nečijih sitnih ličnih ili političkih interesa, koja je rezultirala neopisivom tragedijom jedne legendarne sprske porodice - rekao je Vasiljković.

ATAImages/Antonio Ahel
Dragan Vasiljković poznatiji kao Kapetan Dragan

On je dodao da Lukin otac Vuk Bojović, koji je preminuo 2014. godine nije imao snage da se bori.

- Vuk Bojović, moj najbolji prijatelj nije imao tu sposobnost, istrajnost i spremnost da komunicira s medijima i odgovori na laži dušmana - rekao je Kapetan Dragan.

Kapetan Dragan osvrnuo se i na Luku koji je nekoliko dana u Srbiji i dodao da se nada da će Bojović prekinuti i zaustaviti priče koje se godinama spinuju o njemu.

- Nadam se da će Luka smognuti hrabrosti i energije da svakog koga je ikada pomenuo kao nekakvog vođu kriminalne grupe ili saučesnika u nedelu na teritoriji Srbije izvesti pred sud pravde i zatražiti da to javno dokažu i poližu taj svoj ispljuvak koji je naneo toliko zla.

Kako navodi "Srbija treba da vidi pravog sina Vuka Bojovića".

- Luka nije mogao da se brani i malo je onih koji su bili spremni da stanu u njegovu odbranu. Luka je danas na pragu šeste decenije svoga života i došla su druga vremena - zaključio je Vasiljković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike