Novi detalji ubistva trudnice u Prištini: Muž je pitao zašto ga ostavlja, pa pao na kolena

01.12.2022

18:55

0

Policija i dalje traga za Sokolom Halilijem (31) koji je osumnjičen da je ubio svoju ženu koja je bila u devetom mesecu trudnoće

Novi detalji ubistva trudnice u Prištini: Muž je pitao zašto ga ostavlja, pa pao na kolena
Ubijena trudnica u Prištini - Copyright Printscreen/YouTube/ Top Channel Albania/Facebook

Sokol Halili, koji je osumnjičen za ubistvo trudne supruge Hamide Magaši ispred klinike za ginekologiju u Prištini, navodno je tražio od nje da se pomire pre nego što je zapucao, prenose mediji na albanskom.

Hamide Magaši (35) ubijena je u dvorištu klinike za ginekologiju u Prištini.

Za jezivo ubistvo žene, koja je bila u devetom mesecu trudnoće, osumnjičen je njen muž Sokol Halili (31) koji je sinoć oko 18 sati ispalio tri hica u nju kad je izašla iz ginekološke klinike.

Rođaka koja je pošla da isprati nesrećnu trudnicu da kupi hleb otkrila je da su Halilija srele u dvorištu ginekološke klinike.

- Rekla mi je da je to njen bivši muž. Zatim se okrenula i pošla na drugu stranu. Pitao je Hamide zašto ga ostavlja. Onda je pao na kolena - opisala je rođaka šta je prethodilo jezivom ubistvu.

Policija i dalje traga za Sokolom Halilijem (31) koji je osumnjičen da je ubio svoju ženu koja je bila u devetom mesecu trudnoće ispred klinike za ginekologiju u Prištini.

Tokom popodneva pronađen je automobil kojim je Halili navodno pobegao nakon što je sinoć oko 18 sati ispalio tri hica u suprugu Himide Magaši (35). Automobil je pronađen u Štimlju.

Ubijena trudnica imala je nalog za zaštitu Osnovnog suda u Uroševcu koji je zabranio osumnjičenom da prllazi žrtvi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir/24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike