Horor u Prištini: Muž ubio trudnu suprugu, telo pronađeno u dvorištu Kliničkog centra!

30.11.2022

20:30

0

Policija je odmah izašla na lice mesta, kao i lekarska ekipa koja je konstatovala smrt nastradale žene stare oko 35 godina - rekla je portparolka policije Fljora (Flora) Ahmeti

Horor u Prištini: Muž ubio trudnu suprugu, telo pronađeno u dvorištu Kliničkog centra!
Ilustracija - Copyright Pixabay

U dvorištu Ginekološke klinike Kliničko-bolničkog centra u Prištini večeras je pronađeno beživotno telo 35-godišnje žene. Sumnja se na ubistvo, potvrdili su iz Kosovske policije za prištinsku Kohu. Iako za sada nema potvrde policije, kosovski premijer, Aljbin Kurti, saopštio je da je reč o trudnoj ženi, koju je ubio suprug.

- Oko 18.00 časova dobili smo informaciju o beživotnom telu u dvorištu Kliničko-bolničkog centra u Prištini. Policija je odmah izašla na lice mesta, kao i lekarska ekipa koja je konstatovala smrt nastradale žene stare oko 35 godina - rekla je portparolka policije Fljora (Flora) Ahmeti.

Precizirala je da se na osnovu prvih informacija sa terena sumnja na ubistvo.

- Policija trenutno u koordinaciji sa tužiocem vrši uviđaj i nastavlja sa preduzimanjem svih istražnih radnji, u cilju potpunog rasvetljavanja događaja - rekla je ona.

Prema rečima očevidaca, žena je nakratko krenula do prodavnice, kada joj je čovek prišao i upucao. Iako je odmah pala na zemlju, muškarac je nastavio da puca u njeno telo.

Prištinski mediji večeras listom izveštavaju, pozivajući se na svoja saznanja – da je ubijena žena bila trudnica koja je čekala da se porodi, kao i da se sumnja da je ubistvo izvršio njen suprug od kojeg se razvodila vatrenim oružjem.

U međuvremenu su usledile reakcije najviših prištinskih zvaničnika koji su osudili ubistvo.

Među njima je i kosovski premije, Aljbin Kurti, koji je saopštio takođe da je ubijena žena bila trudna, kao i da je, kako je naveo, ubistvo izvršio njen suprug.

- Dva anđela na prljavom nebu. Okrutno ubistvo. Ubijena je još jedna žena. I to od strane njenog muža. U dvorištu bolnice. Gde ljudi treba da se leče. U dvorištu Ginekološke klinike. Gde se porađaju žene. Ugašen je život koji je donosio drugi život. Žena je bila trudna. Oko 35 godina, ni na pola života. A dete koje je htela da rodi nije ni započelo život. Okrutni ubica. Čak i čovek koji puca na ženu koju je trebalo da zaštiti… - poručio je Kurti u objavi na Fejsbuku.

Lider AAK, Ramuš Haradinaj, u međuvremenu je naveo da je šokiran, te da „ovaj ružan i kukavički čin protivreči albanskoj tradiciji i samoj ljudskoj logici“.

On je takođe dodao da sam rad organa reda i mira nije dovoljan.

- Potrebna nam je mobilizacija nas kao društva, na svim nivoima, da se ovakve tragedije spreče i da ih nikada ne doživimo. Delimo bol sa porodicom i svim građanima Kosova - poručio je Haradinaj.

Večeras se listom oglašavaju i drugi prištinski zvaničnici koji osuđuju ubistvo, među kojima su kosovska predsednica, Vjosa Osmani, predsednik PDK Memlji Krasnići (Memli Krasniqi) i potpredsednica ove stranke, Vljora Čitaku (Vlora Çitaku), lider LDK, Ljumir Abdidžiku (Lumir Abdixhiku), lider AKR, Bedžet Pacoli (Behgjet Pacolli).

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: KoSSev

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike