Starletin bivši muž u stopu pratio Šarca i o svemu obaveštavao Vušovića: Očekuje se da progovori i spase se od doživotne robije!

14.11.2022

14:04

0

Autor: 24sedam

Šarac je ubijen u TC Ušće, a ubica mu je ispalio dva metka u potiljak

Starletin bivši muž u stopu pratio Šarca i o svemu obaveštavao Vušovića: Očekuje se da progovori i spase se od doživotne robije!
Nikola Kačarević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikola Kačarević, bivši muž starlete Tamare Đurić, sumnjiči se da je direktno učestvavo u ubistvu u TC Ušće kada je likvidiran Aleksandar Šarac i to po nalogu Nikole Vušovića. On je, kako se saznaje, u stopu pratio Šarca i javljao "vračarcima" sve o njegovom kretnaju i navikama, za šta je navodno, dobio 6.000 evra.

Kako se sumnja, on je o svemu obaveštavao Vušovića, a prema poslednjim informacijama, Kačarević  bi mogao dobiti status svedoka okrivljenog u zamenu za manju kaznu, što podrazumeva da mora da ispriča sve što zna o kriminalnoj grupi sa Vračara, koja se dovodi u sumnju da je, po nalogu vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera spremala atentat na predsednika Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Kačarević bio oženjen Tamarom Đurić

Specijalno tužilaštvo juče je saslušalo 16 uhapšenih pripadnika opasne bande "vračarci" zbog sumnje da su počinili tri ubistva i pokušali da likvidiraju još pet osoba. Nakon toga sud im je odredio jednomesečni pritvor, a za još 16 odbeglih mafijaša, među kojima je i Nikola Vušović, raspisana je poternica.

Sa Nikolom Kačarevićem su u velikoj akciji policije uhapšeni i Nedeljko Todorović, Luka Cerović, Aleksandar Milošević, Aleksandar Naumovski, Vladan Miketić, Darko Maletić, Đorđe Knežević , Ivo Bukljaš, Jovan Bošnjak, Marko Tacić, Nikola Božilović, Rajko Topić, Stevan Mandarić, Draško Nikolić i Nikola Vukojević koji se za sada brane ćutanjem.

Aleksandar Šarac (35) teško je ranjen u sačekuši 2020. godine u tržnom centru "Ušće" na Novom Beogradu, a nakon devet dana preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu. Okrivljeni za likvidaciju Šarca je Lazar Ilić (24) iz Kraljeva, koji mu je kobnog dana s leđa iz "berete" sa prigušivačem ispalio dva hitca u glavu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike