Policajku podvodila poznata madam, a izdao ljubavnik: Dečka lagala da posle smene ide da čisti stanove - nosila kofu i džoger!

27.11.2022

06:20

0

Autor: 24sedam

Policajku i njenu poznanicu podvodila poznata madam i rijaliti učesnica koja im je pomogla da zarađuju i po 1.000 evra za noć

Policajku podvodila poznata madam, a izdao ljubavnik: Dečka lagala da posle smene ide da čisti stanove - nosila kofu i džoger!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Policajka (27), koja se snimala dok je oralno zadovoljava kolegu u toaletu, i jedna njena poznanica, s kojom se slikala u seks-pozama, uhapšene su i protiv njih je podneta prekršajna prijava za prostituciju.

Prema saznanjima medija, njih je podvodila poznata madam i rijaliti učesnica koja je i svojim koleginicama pomogla da od elitne prostitucije zarađuju i po 1.000 evra za noć.

Eksplicitni snimak policajke šokirao je javnost, a brzo se proširio i društvenim mrežama. Ipak, dva meseca kasnije, nakon istrage, mlada policajka sa juga Srbije privedena je na svom radnom mestu. Posle saslušanja, sprovedena je kod sudije za prekršaje.

Mediji navode da su joj, kolege prišle kad je došla na posao u policijsku stanicu u Beogradu i rekle joj da skine uniformu i da se presvuče. Nakon toga su joj stavili "lisice" i odveli na saslušanje.

Policajka nije htela ništa da komentariše već je odmah pozvala advokata. Tokom saslušanja navodno nije htela ni da komentariše račun na koji je primala uplate i po 1.000 evra.

"Radile" u paru

Nešto kasnije, privedena je i jedna njena poznanica, koja je na saslušanju priznala da se bavi prostitucijom, a navodno je otkrila i za koga radi.

Mesta na kojima se policajka sastajala sa svojim klijentima odisala su suvim luksuzom, a za svoje usluge u skupocenim hotelima i SPA centrima ona je naplaćivala abnormalne cifre.

- Cena njihove usluge zavisila je od klijenata. Bogatim mušterijama znale su da naplate i 1.000 evra za veče. Njih dve se inače stalno druže sa jednom učesnicom rijalitija. Veoma su bliske i gotovo da se ne razdvajaju - navodi izvor medija iz istrage.

Uhapšene devojke navodno su se često družile sa učesnicima rijalitija i poznatim ličnostima.

- Radile su u paru. Jedna drugoj su nabacivale klijente. Taj posao joj se osladio jer je odlično zarađivala, mnogo bolje nego u državnoj firmi. Zapravo, bila je sigurna da je njene kolege nikad neće uhvatiti i nije sumnjala da je i ona pod budnim okom inspektora koji su dobili saznanje koje je njeno pravo zanimanje - tvrdi izvor medija.

Ljubavnik napravio snimak

Mediji navode da se uhapšena policajka zabavljala sa kolegom iz MUP-a kojeg je varala sa drugim kolegom iz jedne policijske stanice. Upravo je ljubavnik i napravio eksplicitni snimak, koji je pre dva meseca počeo da kruži društvenim mrežama.

Ona je, navodno, svom dečku govorila da ima dodatni posao koji je odlično plaćen, a da je to čišćenje luksuznih stanova u elitnom stambenom kompleksu u Beogradu.

- Jednom dečku se predstavljala kao vredna devojka koja se bori za život i bolje sutra, a drugom je obećavala da će ostaviti dečka zbog njega. Nijedan ni drugi nisu znali da se bavi prostitucijom - priča sagovornik blizak policajki.

Izvor iz istrage otkriva i kako je uspevala da obmane dečka da je svaki dan vozi na posao gde su je čekali klijenti.

- Nju je dečko svaki drugi dan vozio na dodatni posao u elitno naselje. Uvek je sa sobom nosila kantu i džoger jer ga je uveravala da čisti stanove bogatim ljudima. Ona je kantu ostavljala ispred ulaza u zgradu ili u hodniku, a u stanovima su je čekali klijenti. Tako je živela mesecima. Haos je nastao kada je on saznao šta zapravo ona radi - kaže izvor.

Kako objašnjava, do tog haosa je došlo kad je izdao njen ljubavnik koji mu je pokazao sporni snimak koji se vrteo na društvenim mrežama.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike