Užas u Beloj Crkvi: Pijan se vraćao sa slave, pa pokosio dvojicu dečaka koji su vozili bicikl!

20.12.2021

21:11

0

"Deca su bez svesti ležala pored bicikala, kada je došla Hitna pomoć"

Užas u Beloj Crkvi: Pijan se vraćao sa slave, pa pokosio dvojicu dečaka koji su vozili bicikl!
Ilustracija - Copyright Pixabay

U stravičnom udesu koji se u nedelju, na Svetog Nikolu, dogodio u Beloj Crkvi, teško je povređen A. J. iz vršačkog sela Straža, dok su dvojica dečaka od 10 i 13 godina, koja su bila na biciklima, zadobila ortopedske povrede.

Nesreća se dogodila oko 19 časova u Ulici sedmog jula, na ulazu u Belu Crkvu iz pravca Kusića, kada je A. J. kolima pokosio bicikliste, a zatim se vozilom zakucao u jednu kuću. On je u kritičnom stanju prevezen u vršačku bolnicu i životno je ugrožen.

Prema nezvaničnim informacijama, A.J. je u selu Straža bio na slavi. Iako nema vozačku dozvolu i nije vozač, u vidno pijanom stanju je od prijatelja sa slave uzeo automobil, bez njegovog znanja, i krenuo kući.

Pretpostavlja se da je brzinom preko 80 kilometara na sat najpre udario dečake na biciklima, potom u džip koji je bio parkiran pored puta, pa se zakucao u kuću. Pritom, nije bio ni vezan pojasom.

- Deca su bez svesti ležala pored bicikala, kada je došla Hitna pomoć. Srećom, brzo su se povratili. Jedan je sa lakšim povredama prebačen na vršačku ortopediju, dok je drugi u Tiršovoj zbog povrede karlice. Nisu životno ugroženi - kaže, za "Novosti", Belocrkvanin koji je prvi naišao na stravičan prizor.

Smrskani automobil morali su da seku vatrogasci, kako bi izvukli telo vozača, koji je sve vreme bio u komi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike