Bio je pošten momak, imao je toliko planova i snova: Komšije i prijatelji van sebe zbog pogibije mladića (22) u saobraćajki kod Topole

19.11.2022

13:56

0

U selu odakle je nastradali mladić zavladao je muk, a komšije i prijatelji imaju samo reči hvale za ovog momka

Bio je pošten momak, imao je toliko planova i snova: Komšije i prijatelji van sebe zbog pogibije mladića (22) u saobraćajki kod Topole
Stravičan udes kod Topole - Copyright RINA

Mladić koji je sinoć oko 22 sata nastradao na magistralnom putu Topola - Kragujevac imao je samo 22 godine. Do saobraćajne nesreće došlo je u selu Božurnja, kada je mladić Đ.S. izgubio kontrolu za volanom, sleteo sa puta i udario u drvo.

- Nesrećenog mladića pronašao je neko od vozača koji su tuda prolazili, kasnije smo čuli da je nastradali krenuo za Kragujevac. Na lice mesta su stigli vatrigasci i Hitna pomoć. Nesrećni mladić je bio još živ kada su stigle ekipe hitne pomoći i vatrogasci koji su ga izvlačili iz smrskanog automobila ali na žalost ubrzo je podlegao povredama, nakon što je transportovan u KC Kragujevac, kažu meštani sela kod Topole.

U selu odakle je nastradali mladić zavladao je muk, a komšije i prijatelji imaju samo reči hvale za ovog momka.

- Ne znam šta je ovo, za desetak dana izgubili smo tri mlada života. Prvo nesreća u Trnavi, potom ovaj dečko što je vozio motor, sad naš drug, ovo je prava tragedija za čitav kraj. Vredan i dobar momak, pošten, nikada nije brzo vozio, ne znamo šta se desilo i kako je tako nastradao, pričaju drugari i komšije nastradalog mladića i dodaju:

- Možda klizav i valovit put, krivina, sam Bog zna zašto ga uze od nas, sada kada je život bio pred njim, još ni porodicu nije zasnovao, a imao je toliko planova i snova kao i svako.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike