Poznato stanje teško povređene devojčice u nesreći u Novom Sadu u kojoj je poginuo muškarac: Zadobila povrede unutrašnjih organa

17.11.2022

08:53

0

Autor: 24sedam

Povređenu devojčicu je Hitna pomoć, u teškom stanju, prevezla na odeljenje hirurgije dečje bolnice

Poznato stanje teško povređene devojčice u nesreći u Novom Sadu u kojoj je poginuo muškarac: Zadobila povrede unutrašnjih organa
Ilustracija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Devojčica (15) koja je teško povređena noćas u saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu u kojoj je stradao M. B. (35), u svesnom je stanju.

Stravična nesreća se dogodila oko 2.20 sati u Bulevaru Jovana Dučića, kada je BMW u kojem su njih dvoje bili iz neutvrđenih okolnosti sleteo sa puta i udario u drvo. Od siline udarca drvo je prošlo kroz vozilo. Muškarac je stradao na licu mesta.

Povređenu devojčicu je Hitna pomoć, u teškom stanju, prevezla na odeljenje hirurgije dečje bolnice.

Dr Andrea Đuretić, portparol Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine rekla je za Novosti da je petnaestogodišnjakinja je zadobila višestruke politraumatske povrede unutrašnjih organa i da se nalazi se na Odeljenju intenzivne nege dečje hirugije. Povređena je u svesnom stanju i i  toku je dijagnostika.

Medji su preneli da se sumnja da je vozio pod dejstvom alkohola, kao i da je nesreći navodno kumovala i ogromna brzina i loši uslovi na putu zbog jake kiše.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike