Ukleti put u Melencima "briše" živote: Za par meseci pet pogibija, među njima i devojčica (16)

14.11.2022

18:15

0

Autor: 24sedam

- Nešto se čudno dešava, ovaj put od Melenaca prema Zrenjaninu, mada ravan i sa svega nekoliko blagih krivina, postaje koban - kaže mšetanin Melenaca

Ukleti put u Melencima "briše" živote: Za par meseci pet pogibija, među njima i devojčica (16)
Ilustracija - Copyright RINA

U selu Melenci posle pogibije bračnog para Đurić u teškoj saobraćajnoj nesreći, u nedelju u zoru 13. novembra, tuga i neverica.

Njihovo stradanje uokvirilo je brojku od pet poginulih u razmaku od samo nekoliko meseci. Pre njih na istom putu, posle direktnog sudara, smrtno su stradali vozači dva automobila čiji identitet nije saopšten. U centru sela život je izgubila ruska državljanka, koja se nalazila na mestu suvozača u automobilu koji je čekao na crvenom svetlu u centru Melenaca, a na koji je svom silinom naleteo BMV kojim je upravljao vozač pod uticajem narkotika.

- Nešto se čudno dešava, ovaj put od Melenaca prema Zrenjaninu, mada ravan i sa svega nekoliko blagih krivina, postaje koban. Krajem prošle godine poginula je tu šesnaestogodišnja devojka, a ranije i poznati rukometni golman Bjelica - kaže Dragan Ž. meštanin Melenaca za "Novosti".

24sedam

- Dragu Đurića sam poznavao, bio je vredan i posvećen svojoj građevinskoj firmi, a radio je i kao električar i vrlo cenjen kao majstor - priča komšija iz Novoseljačke ulice u Melencima, ističući veoma tužan detalj, kada se nakon užasnog saznanja da su joj majka i otac poginuli, u porodičnoj kući pojavila ćerka jedinica, Milica, koja živi i radi u Novom Sadu, a kod koje su Drago i Jela krenuli u kobnu nedelju 13. novembra, planirajući i posetu manastiru Tumane.

Otišli su u smrt, nakon stravičnog udesa, kada je na njihov "opel", velikom brzinom naleteo "reno", kojim je upravljao D.D. takođe iz Melenaca, koji se trenutno nalazi u pritvoru.

- Poznajem ga, priča se po selu da je bio pod uticajem alkohola, a da je voleo da popije nije neka tajna - ističe meštanin Melenaca, želeći da ostane anoniman, uz apel da se ljudi urazume pre nego što sednu za volan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike