Sukob u sudnici u Beogradu: Advokat se nasmejao i namignuo optuženom sestriću Veljka Belivuka, otac žrtve viknuo "šta namiguješ"!

16.11.2022

15:38

0

Skanda l na suđenju Damiru Ibrahimoviću za ubistvo prijatelja Ivana Trifunovića u Novom Beogradu

Sukob u sudnici u Beogradu: Advokat se nasmejao i namignuo optuženom sestriću Veljka Belivuka, otac žrtve viknuo "šta namiguješ"!
Copyright Ivan Trifunović/foto: Fejsbuk

Na suđenju sestriću Veljka Belivuka Damiru Ibrahimoviću za ubistvo prijatelja Ivana Trifunovića nakon dočeka srpske Nove godine 14. januara 2021. godine u novobeogradskom naselju u ulici Dr Ivana Ribara, danas su u Višem sudu u Beogradu pregledani ključni uvećani frejmovi izvučeni sa video-snimaka da bi se pokušalo utvrditi da li se vidi da li je Ibrahimović u ruci tada držao nož.

Na slici ispred zgrade u ulici Dr Ivana Ribara vidi se kako Trifunović trči, a korak iza njega trči i Ibrahimović, koji nešto sivo drži u levoj ruci, ali je nejasno šta. Tad je ustao njegov branilac Nikola Ristović i rekao da na slici izgleda kao da ima najmanje mač iz Kosovskog boja, nasmejao se i namignuo okrivljenom.

Tad je skočio sa klupe otac žrtve Dragiša Trifunović

Sudija ga je opomenula, a supruga i ćerka smirile, pa se suđenje nastavilo.

Na sledećem frejmu ispred Urgentnog centra, gde je optuženi Damir sa Dragišom dovezao ranjenog Ivana, vidi se da u desnoj ruci drži neki predmet nalik, kako je sudija sada rekla, na ono što je konstatovano prilikom ranijeg pregleda snimka.

Tada su ona i tužilac videli da Ibrahimović drži nož, a branilac Ristović je tvrdio da se ne vidi šta je i da može da bude bilo koji predmet. Ibrahimović taj predmet stavlja ispod svog sedišta u autu, dok mu je Ivanov otac Dragiša okrenut leđima i korača ka ulazu u Urgentni.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike