Belivukov sestrić uhvaćen u laži? Advokat porodice izneo detalj koji pobija njegovu izjavu?!

19.11.2021

21:59

0

Naredno ročište zakazano je za 22. decembar

Belivukov sestrić uhvaćen u laži? Advokat porodice izneo detalj koji pobija njegovu izjavu?!
Copyright Ivan Trifunović Facebook

Suđenje Damiru Ibrahimoviću (20), koji je optužen da je u noći između 14. i 15. januara ove godine ubio najboljeg druga Ivana Trifunovića (22) održano je juče u Višem sudu u Beogradu.

Kako smo prenosili, tom prilikom Ibrahimović je izneo svoju odbranu, u kojoj je rekao da je slavlje napustio u ponoć, a da ga je nastradali odvezao tom prilikom kući jer je trebalo ujutru da ide na posao.

Iako ga je Ivan ostavio ispred zgrade, on je otišao sa jednom devojkom na Savski kej. O tome kako se našao na mestu zločina rekao je da se to desilo kad se vraćao kući posle nekog vremena koje nije mogao da precizira.

- Prilazio sam zgradi, prozor od automobila mi je bio otvoren jer sam bio pijan, i na udaljenosti od 40 metara sam video osobe, prepoznao sam glas oštećenog, govorio je: "Napada me, napada me", i krenuo sam prema njemu - rekao je Damir juče.

- Posle 10 metara je pao, video sam da je krvav, prišao sam da ga podignem, govorio sam mu da izdrži - objasnio je on, i dodao da je u tom trenutku naišao Ivanov otac Dragiša i da su ga zajedno odvezli u Urgentni centar.

Pored njega juče je saslušan i svedok J. Ž, zajednički drugar ubijenog Ivana i okrivljenog Damira, koji je kobne večeri takođe bio na žurki.

On je ostao pri iskazu koji je početkom godine dao u tužilaštvu, a u kom je rekao da je došao na žurku nešto pre ponoći i da je istu napustio u 2.20, a da su tamo ostali i Ibrahimović, ubijeni Trifunović i D. Č, za koju je okrivljeni u svojoj odbrani naveo da je osoba koja je sa njim napustila stan oko ponoći i sa kojom je proveo naredni period.

Na pitanje Slavke Babić, advokata porodice Trifunović, svedok je odgovorio da niko nije napuštao stan u kome je bila žurka, pre momenta kada je on krenuo kući u 2.20, što je kontradiktorno odbrani okrivljenog, koji je rekao da je nakon ponoći stan napustio sa ubijenim mladićem i sa D. Č.

- Iskaz svedoka je kontradiktoran sa odbranom okrivljenog, posebno u delu u kom se govori o tome sa kim je i kada je napustio žurku. Gde je svedok ponovio i danas kao i u tužilaštvu da niko nije pre 2.20 otišao sa žurke i da je on bio prvi koji je napustio, a sa druge strane je okrivljeni izneo da je on oko ponoći otišao iz stana sa D. Č. - izjavila je po završenom ročištu za "Blic" advokat Slavka Babić.

Naredno suđenje zakazano je za 22. decembra, kada će biti saslušani svedoci sa žurke koja je prethodila ubistvu.

Inače, Damir Ibrahimović  je sestrić Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, optuženog da je vođa kriminalne grupe koja se tereti za pet ubistava, otmice, silovanje i neovlašćeno držanje droge i oružja, a sumnjiči se i za još dva zločina.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike