"Sve ide ispočetka, sad više ništa ne razumem": Otac ubijene Kristine šokiran odlukom Apelacionog suda

04.11.2022

21:07

0

Milošu Srebriću sudiće se ponovo za ubistvo radnice benzinske pumpe Kristine Kaplanović

"Sve ide ispočetka, sad više ništa ne razumem": Otac ubijene Kristine šokiran odlukom Apelacionog suda
Copyright Ubistvo na pumpi, Kristina Kaplanović,Printscreen/Facebook/Kristina Kaplanović

Stanislav. otac Kristine Kaplanović, ubijene radnice benzinske pumpe u Velikom Mokrom Lugu, bio je u šoku kad je čuo da je Apleacioni sud usvojio žalbu Miloša Srebrića i naložio ponovno suđenje.

- Ostao sam bez komentara. Sve ide ispočetka. Jednom se nešto završi i sad ponovo. Stvarno ne znam šta rade i kako rade, uopšte nisam bio upoznat sa situacijom. Sad više ništa ne razumem. Kod nas je sve moguće. Videćemo kako će dalje da bude - dodao je kratko otac.

Kristina Kaplanović došla je iz Vilova, kod Nove Varoši u Beograd da studira, a posao na pumpi je našla da bi mogla da plaća školovanje. Bila je kod tetke, i spremala prijemni za fakultet.

Kobne večeri, u četvrtak 25. maja 2017. godine sa dvojicom kolega radila je na pumpi. Kako se sumnja, ubica je u jednom trenutku izašao iz šumarka koji se nalazi iza pumpe i uperio pištolj u devojku i u njene kolege koji su bili na pauzi i stajali su ispred stanice.

Preteći pištoljem, naredio im je da uđu unutra i predaju mu novac. Radnici su ga poslušali, ali je razbojnik počeo da udara radnike rukom u rame i da vitla pištoljem koji je iznenada opalio. Metak je završio u glavi nesrećne devojke. Pljačkaš je pobegao bez plena, dok se u kasi nalazilo svega 10.000 dinara.

Kristina je u teškom stanju odmah prebačena u Urgentni centar, ali je nakon četvorodnevne borbe lekara preminula.

U pucnjavi na pumpi ranjen je i Darko Stankov, koji je rekao da se nalazio pored Kristine kada je Srebrić ubio. On je svedočio da je Srebrića kao ubicu prepoznao na osnovu zalizaka, obrva i očiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike