Pronađen osumnjičeni za napad na suprugu Slobodana Šarenca na Novom Beogradu

03.11.2022

20:20

0

Tužilaštvo u saopštenju precizira da će povodom tog događaja, a nakon prikupljanja svih dokaza i utvrđivanja relevantnih činjenica, biti podneta krivična prijava tužilaštvu protiv osumnjičenog

Pronađen osumnjičeni za napad na suprugu Slobodana Šarenca na Novom Beogradu
Ilustracija - Copyright Pixabay

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je večeras da je policija pronašla vozača N.J. (46) koji je jutros učestvovao u incidentu u Bulevaru Milutina Milankovića.


Prema pisanju medija jutros je nakon verbalnog sukoba napadnuta poznata košarkašica i supruga sportskog novinara Slobodana Šarenca Anđelija Arbutina Šarenac nakon verbalnog sukoba u saobraćaju sa drugim vozačem.

Tužilaštvo u saopštenju precizira da će povodom tog događaja, a nakon prikupljanja svih dokaza i utvrđivanja relevantnih cinjenica, biti podneta krivična prijava tužilastvu protiv osumnjičenog zbog krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Podsetimo, napad na poznatu košarkašicu dogodio se sinoć kada je na njen automobil, marke "ford" u kojem je bila sa četrnaestogodišnjom ćerkom, u Novom Beogradu, naleteo Nenad J., vozač "volvoa".

Nakon nezgode, i košarkašica i Nenad J. izašli su iz svojih automobila, a onda je on počeo da je vređa, psuje i na kraju ju je više puta gurnuo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike