Obračun migranata kod Malog Zvornika: Policija jedva sprečila tragičan ishod, dva muškarca teže povređena

03.11.2022

18:50

0

Prema prvim saznanjima, prvo je došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba dve grupe ilegalnih migranata, da bi potom "sevali" za sukob spremni opasni predmeti

Obračun migranata kod Malog Zvornika: Policija jedva sprečila tragičan ishod, dva muškarca teže povređena
ilustracija - Copyright Foto:MUP

Brasina je, praktično, stecište ilegalnih migranata koji u tom selu pokušavaju da pređu na levu obalu Drine, u BiH, kako bi nastavili put ka Hrvatskoj. Pokušavaju da se prebace i teretnim vozovima koji baš sa te stanice, preko železničkog mosta, idu u susednu državu

U selu Brasina kod Malog Zvornika došlo je do novog obračuna ilegalnih migranata, čiji je broj, u poslednje vreme, u ovom kraju, prema Drini, u osetnom porastu.

Kako je za Novosti rekla portparolka Opšte bolnice u Loznici Dragana Mitrović, u tu ustanovu primljena su dvojica povređenih. Jedan je operisan, a drugi je smešten na intenzivnu negu.

Ona nije mogla da kaže nešto više od povredama, osim da je povređeni koji se nalazi na intenzivnoj nezi u stabilnom stanju. Lekari su ih brzo zbrinuli i, sa drugim osobljem, čine sve da im maksimalno pomognu.

Prema prvim saznanjima, prvo je došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba dve grupe ilegalnih migranata, da bi potom "sevali" za sukob spremni opasni predmeti. Sukob širih razmera jedva je zaustavljen. Policija je brzo reagovala kao i ekipa hitne pomoći.

Brasina je, praktično, stecište ilegalnih migranata koji u tom selu pokušavaju da pređu na levu obalu Drine, u BiH, kako bi nastavili put ka Hrvatskoj. Pokušavaju da se prebace i teretnim vozovima koji baš sa te stanice, preko železničkog mosta, idu u susednu državu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike