Prve fotke sa mesta zločina: Za Aleksandrom se tragalo od proleća, iskasapljeno telo nađeno u bunaru

13.10.2020

08:54 >> 14:27

0

Prema nezvaničnim informacijama, telo je otkriveno nakon što je R. V. cimeru u zatvoru ispričao da je Aleksandru R. odsekao šake, a telo zatrpao ciglama i o

Prve fotke sa mesta zločina: Za Aleksandrom se tragalo od proleća, iskasapljeno telo nađeno u bunaru
Copyright R. V. se poverio da je leš sakrio u bunaru dubokom 13 metara Foto: 24sedam/G. Sivački/Facebook

Muškarac R. V. iz sela Konatice kod Obrenovca osumnjičen je da je na svirep način ubio Aleksandra R., tako što mu je odsekao šake, a zatim telo bacio u bunar! Sumnja se da su žrtva i osumnjičeni bili u emotivnoj vezi.

Mesto zločina     Foto 24sedam/Goran Sivački

Kako saznajemo, nestanak Aleksandra R. prijavljen je još na proleće ove godine, a njegovo telo je pronađeno prošle nedelje u bunaru dubokom oko 13 metara i zatrpanom ciglama. Zločin se najverovatnije dogodio kod jedne stare napuštene kuće u Konaticama.

Prema nezvaničnim informacijama, telo je otkriveno nakon što je R. V., koji se jedno vreme takođe vodio kao nestao, a koji je pre dva meseca uhapšen i nalazi se u pritvoru, nekom u zatvoru ispričao gde se nalazi lokacija sa telom Aleksandra.

R. V. osumnjičen za zločin Foto: Facebook

– R. V. je tog muškarca, kojeg je iskasapio, bacio u bunar kod jedne oronule kuće u gornjem delu Konatica. Navodno je Aleksandar živeo kod njega u Obrenovcu neko vreme – ispričala je za “Srpski telegraf” meštanka Konatica, koja ubicu poznaje odmalena i tvrdi da je narkomanski zavisnik.

Komšije: Majka mu je rano umrla, a on je ostao sam sa ocem i uhvatio se lošeg društva, pogrešnih navika i droge

Ona tvrdi da je R. V. odrastao u Konaticama kao jedinac u majčinoj kući, u koju se doselio njegov otac pre nego što se R. V. rodio.

Bunar u kojem je nađeno telo   Foto 24sedam/Goran Sivački

– Bio je dobar dečko, ali mu je majka rano umrla, a on je ostao sam sa ocem i uhvatio se lošeg društva, pogrešnih navika i droge. On je pre četiri-pet godina prodao kuću i otišao iz Konatica. Živeo je u Obrenovcu privatno. U jednom momentu sam pomislila da se popravio i da više nema loše navike kad sam ga videla da radi kao kondukter u autobusu. Međutim, posle nekog vremena sam videla da je opet zagazio u poroke i da mu nema spasa – ispričala je bivša komšinica R. V..

Pošto je istraga i dalje u toku, izvori iz policije ne žele da govore o tome kako je zločin otkriven. Prema jednoj verziji, R. V. se izleteo pred prijateljima i ispričao šta je uradio, a onda su oni to prijavili policiji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike